Ik ben deze week pas begonnen met bloggen en ik vind het nu al super leuk. De reacties van vrienden, familie en collega’s zijn erg motiverend. Allemaal bedankt daarvoor! Er is pas één reactie op de site achtergelaten (bedankt Pam!), maar aan de pageviews kan ik wel zien dat mijn blog al best veel bezocht wordt. Heb zelfs al bezoekers gehad uit de V.S., België, Zweden, Duitsland en Denemarken. En Nederland natuurlijk.

Hoe kan het dan toch dat ik nu al even niet meer weet waar ik over moet schrijven? Ik heb wel een lijstje van onderwerpen om over te bloggen, maar die blogs kan ik nog niet schrijven.
“Waarom dan niet?” zou je kunnen vragen? Nou, voor die ene blog heb ik nog geen foto’s. Die andere blog wordt een verslag van een workshop die ik pas volgende week ga doen. Qua onderwerpen wil ik nu eigenlijk nog niet beginnen over make-up. De series die ik kijk kent iedereen wel en ik heb dit seizoen tot nu toe nog maar één leuke nieuwe serie ontdekt. Et cetera.

bloggen

Waar ik me wel al het hoofd over heb gebroken is hoe ik mijn blog zo professioneel mogelijk kan laten uitzien. In de laatste 24 uur heb ik dus toegevoegd; een aparte pagina ‘Over mij’, een vertaalfunctie, een zoekfunctie, en een ‘volg-me-via-mail’-functie. Ik heb ‘lees verder’-links toegevoegd in de blogjes die ik al had gepubliceerd. Ik heb nagedacht over een eigen domein en over inkomsten via advertenties. Kortom, ik probeer waarschijnlijk te rennen voordat ik kan lopen. Ik snap ook wel dat de content van een blog het belangrijkste is. Het gaat niet om de plaatjes en kleurtjes, maar om wat ik met jullie wil delen.

Ik kan er gelukkig zelf wel om lachen. Het is wel “typisch Deb”. Daarom schijf ik nu juist over dit frustrerende enthousiasme. Dus, zoals ze in het Engels zo mooi zeggen: “Please, bear with me”. Als je niet weet wat dat betekent kun je ’t googelen of hieronder vragen. Ik moet eerst even alles in mijn hoofd op een rijtje krijgen. In het weekend is er ook genoeg daglicht voor fatsoenlijke foto’s en dan komt het allemaal wel goed met mij.

Over weekend gesproken, denken jullie eraan dat dan de wintertijd ingaat? Kunnen we lekker een uurtje langer slapen voordat we naar de Gaia Zoo gaan zondag.

Nou, alvast een fijn weekend en tot de volgende blog!

Heb jij nog een leuk idee voor een volgende blog?