Het internet staat vol met ideeën en tutorials voor het maken van leuke sieraden, accessoires zoals kettingen en armbandjes of dingetjes voor in huis. Op Pinterest vind je verzamelingen geweldige foto’s van vanalles en nog wat. Op Etsy kun je veel van dat soort (zelfgemaakte) items kopen. Ook handig voor leuke cadeautjes!

Geïnspireerd door een post van Serena besloot ik me zelf creatief in de bocht te gooien. Aan lege glazen potjes in dit huishouden geen gebrek. Ik ben bij de Hema geweest voor de benodigdheden:

  • een spuitbus met witte matte verf
  • plakletters van foam

De benodigdheden

Zorg dat alle plakresten van het potje zijn verwijderd. Plak de letters op het potje. Zet het potje op zijn kop op een stuk karton of iets dergelijks zodat je niet alles eromheen wit maakt. Verspreidt de verf gelijkmatig over het hele potje. Van deze stappen heb ik helaas geen foto’s gemaakt.

Creatief met glas

Na een uurtje is de verf droog (genoeg) en kun je de plakletters er weer vanaf trekken. Het resultaat kan er zo uitzien:

Taadaa!

Gezellig toch? Creatief met glas?