Kennen jullie het merk Not The Same al? In een lief klein boetiekje genaamd ‘Zus en Zo’ in Amstenrade verkopen ze dit merk sinds een tijdje. Ik heb daar afgelopen zomer een groen t-shirt gekocht en nu hangt de wintercollectie in de rekken. Ik had een (wederom) groen jurkje gespot, dat bij nader inzien toch niet het juiste model voor mijn figuur was.

Ik was wel nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie, dus ik nam een kijkje op de website. De stijl doet me erg denken aan Didi, waar ik de laatste tijd goed kan slagen voor kleren. Ik was blij verrast om op de voorpagina meteen het woord OUTLET tegen te komen. Kijk, daar houd ik wel van! Ze verkopen de winter/herfstcollectie van 2011 met kortingen tot 70% via de webshop.

Van de items die ze aanbieden zijn de meesten nog in alle beschikbare maten te bestellen. Ik ging eens goed speuren in het aanbod en vond vier items die me wel aanspraken. Twee rokjes, een poncho en een tuniek. Op de rokjes en de tuniek was 70% korting en op het vest 50%. Daar kun je nog eens iets voor uitproberen, niet?

De verzendkosten zijn ook redelijk:

Bij aankopen boven de €75,- zijn de verzendkosten gratis. Bij aankopen onder de €75,- wordt €3,95 in rekening gebracht. Aan retourzendingen zijn de kosten van €2,- verbonden en dit wordt automatisch met het te retourneren bedrag verrekend. Heeft u voor de heenzending verzendkosten betaald en retourneert u het gehele pakket? Dan ontvangt u de verzendkosten van de heenzending ook retour op uw rekening.

Je kunt het pakket thuis laten bezorgen, of afhalen bij een Kiala-punt. Ik kwam erachter dat vlak bij mijn huis weer een nieuw Kiala-punt is geopend, dus dat is erg handig.

Ik heb in totaal € 118 betaald. Dit zijn de items die ik heb besteld:

Bron afbeeldingen: Not The Same

Ik heb alles gepast en twijfel alleen nog over de poncho. De rokjes zijn misschien een maatje te groot, dus die moet ik straks nog eens passen zoals ik ze ook ga dragen, met een winterwarme thermolegging eronder.

Dus, neem ook een kijkje op de site als je nog zoek bent naar leuke koopjes en het je niet uitmaakt dat de collectie van vorig jaar is.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Kennen jullie dit merk?