Ok, Sinterklaas is pas net in het land, maar wij ongelovigen mogen toch best langzaam aan onze kerstboom beginnen te denken, toch? Vandaag heb ik voor jullie foto’s die zijn gemaakt in tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer. Zij hebben een gigantische collectie aan kerstmateriaal; ornamenten, verlichting, kunstbomen, decoratie, noem maar op.

De natureltrend houdt ook dit jaar aan, maar als je Het Oosten mag geloven kan alles. Geeft niet welke kleur je wil, ze hebben voor elk wat wils. Houd je vast, want het zijn een heleboel iPhone foto’s.


Klik op een foto om de diavoorstelling te starten.

Ik denk dat ik dit jaar voor een klassieke boom ga, een groene met hoofdzakelijk rode ornamenten en misschien een beetje zilver of goud.

Met dank aan Richard Bolk voor de foto’s!

Voor welke kleur kies jij deze kerst?