Vandaag vier ik mijn negenendertigste verjaardag en daarom heb ik voor jullie een leuke winactie! Er is een cadeau voor heren en een cadeau voor dames. Wie jarig is trakteert!
jarig_header

Het cadeau voor de heren

Het beste cadeau in het donker; een bioscoop t.w.v. 10 euro en een paar touchscreen gloves!

Herencadeaus

 

Dit zijn handschoenen met een speciale coating op drie vingertoppen. Door die grijze coating kun je je smartphone gewoon blijven bedienen, mét de handschoenen aan. Swipen om een telefoontje op te nemen of je status bijwerken op Facebook is nu geen probleem meer!

Het cadeau voor de dames

Het beste cadeau in het donker; een bioscoop t.w.v. 10 euro en een starterkit van de bekende Elizabeth Arden Eight Hour Cream!
Damescadeaus

De starterkit bevat 3 kleine tubes:

  • 15 ml van de bekende Eight Hour Cream; een vrij dikke, oranjekleurige balsem die erg goed werkt tegen kapotte lippen en droge plekjes op je lijf. Ik heb het zelf een aantal nachten op mijn lippen gesmeerd en het werkt inderdaad supergoed. Zeg maar dag tegen vervelende velletjes!
  • 30 ml Intensive Moisturising Hand Treatment; een handcreme die je handen goed verzorgt. Voelt heerlijk aan en trekt vrij snel in.
  • 15 ml Intensive Daily Moisturizer for Face SPF 15; een dagcreme gebaseerd op de formule van de balsem, mét een zonnefilter. Deze heb ik zelf nog niet gebruikt.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op een cadeau hoef je maar een paar dingen te doen.

Verplicht:

  1. Klik op de knop Abonneer om nieuwe berichten via e-mail binnen te krijgen OF volg mijn blog mijn blog via Bloglovin (Let op: als je abonneert via e-mail krijg je ook nog een bevestigingsmail. Vergeet daarin niet je aanmelding te bevestigen. De zwarte abonneerknop bevindt zich, afhankelijk van het device waarmee je mijn blog bezoekt, in de rechterkolom of onder de reacties.)
  2. Los de rebus op en e-mail het antwoord naar dit adres

rebus

Extra kans maken kun je zo:

  1. Laat hieronder een reactie achter
  2. Klik op Like (Vind ik leuk) bij dit bericht op Facebook
  3. Retweet mijn tweet over dit bericht op Twitter

De winactie loopt tot donderdag 6 december 20:00 uur. Ik zal via www.random.org bepalen wie de winnaars zijn. Check mijn blog vrijdag om te zien of je gewonnen hebt.