Zoals ik gisteravond al op Facebook heb geschreven; ik heb een leuke verjaardag gehad en ben ontzettend verwend geworden. In deze post laat ik jullie zien wat ik allemaal heb gekregen, ik hoop dat jullie dat leuk vinden. De foto’s heb ik vanavond bij kunstlicht moeten maken. Ik ben nog niet zo vaardig met mijn camera dat ik bij kunstlicht mooie foto’s maak, dus ik hoop dat jullie me dat vergeven.

Alle cadeautjes bij elkaar

Alle cadeautjes bij elkaar

Ik heb een aantal beautydingetjes gekregen, chocolade, twee cd’s, een aantal dingetjes voor de kerst en een mooie bos bloemen.

Cadeautjes verjaardag 2012

Een handdoekje, servetten, onderzetters en een placemat met hertekoppen erop. Ik hou van dit soort dingen!

cds

 

De nieuwe cd’s van Kane (Come Together) en Robbie Williams (Take The Crown).

Van het Italiaanse merk Collistar heb ik gekregen:

Cadeautjes verjaardag 2012

  • Deep Moisturizing Fluid (bodylotion)
  • Thalasso Shower Cream (douchegel)
  • Magica BB Cream
  • Professional Glitter Eye Liner

Van John van G:

Cadeautjes verjaardag 2012

  • een prachtige bronzer
  • 4 kleuren ogenschaduw (highlighter, grijs en twee kleuren groen)
  • een kwast voor de bronzer

In het oogschaduwdoosje is nog plaats voor 4 extra kleuren.

Verder nog twee Essie nagellakjes:

Essie

  • Don’t sweater it; een bruine, koetjesreep-achtige kleur die ik veel zal dragen
  • Stylenomics; een hele donkergroene, lijkt bijna zwart

En een waterproof Colour X-pert eyeliner van Max Factor in Deep Black. Over deze eyeliner heb ik op andere blogs al enthousiaste reviews gezien, dus ik ben benieuwd.

Cadeautjes verjaardag 2012

 

Als laatste heb ik nog een aantal proefjes van Bulgari gekregen, eau de toilette en douchegel in verschillende geurtjes.

Ik heb óók nog geld gekregen, maar ik weet nog niet precies wat ik daarmee wil gaan doen. Ik wil graag een mini fotostudio om betere productfoto’s mee te kunnen maken, maar ik heb er nog geen gevonden met positieve gebruikersreviews. Dus, als je nog tips hebt daarvoor, ik hoor het graag!

Winactie

Vergeet niet mee te doen aan de winactie uit het vorige artikel. Je kunt nog meedoen tot vanavond 20.00 uur! Morgen (vrijdag) maak ik de winnaars bekend.

Reviews

Qua beauty items heb ik nu weer genoeg om reviews over te schrijven. Ik moet ze natuurlijk eerst gaan uitproberen nu, maar binnenkort kunnen jullie hier artikelen over verwachten.

Naar welke beauty- of andere producten zijn jullie het meeste benieuwd? Schrijf het hier beneden bij de reacties, dan test ik die producten het eerst.

ondertekening