Laatst stond er weer zo’n leuke aanbieding op Social Deal. Een make-up workshop, met producten van Pupa bij een schoonheidssalon genaamd Studio Reuvers. Ik dacht meteen “dat is leuk!” en verzamelde een groepje van 6 dames om mee te nemen. Gisteren was het zover.

 

pupa-display1

We werden ontvangen door eigenaresse Brigitte Reuvers. Er stond een grote tafel klaar met voor ieder een spiegel. Het grote display waren tal van mooie Pupa goodies te vinden.

Brigitte: “Pupa is een Italiaans merk en de make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Het heeft een hoog pigmentgehalte, dus met de kleurvastheid zit het gegarandeerd goed! Pupa’s collectie is groot. Make-up kits, seizoenskleuren die altijd een waanzinnige verpakking hebben, beauty-items in trendy rood, maar ook geuren en bodymilks met originele vormen en grafische prints. Wie Pupa eenmaal ontdekt, is verkocht!”

pupa-foundation1

Wij zijn benieuwd! We beginnen met koffie en thee en een hand-out waarop de onderdelen staan die we gaan behandelen.

Brigitte heeft zelf een 10-stappenplan ontwikkeld; Onzuiverheden verdoezelen, foundation, poederen, wenkbrauwen modelleren, ogen opmaken, wimpers bewerken, mascara, lippen kleuren, blusher en lipgloss.

We mogen allemaal zelf aan de slag, kleuren kiezen, uitproberen en elkaar feedback geven. Brigitte geeft advies en uitleg over de producten.

carla-close-up

Het assortiment bevat een groot aantal mooie ‘baked eyes shadows’.

donkerbruin1

Ik heb de #100, 200, 301 en 400 uit dit blok gebruikt.

baked-paars2

 

tafel_21

 

veerle-close-up1

 

kleurtjes_12antoinette-close-up

 

 

baked-paars2

debbie-close-up1

kleurtjes_1

blushes1

esther-close-up-21

pupa_detail_11

tafel1

pupa_-lip1

Een paar “na” foto’s:

debbie

antoinette2

veerle

esther

groepsfoto1

Conclusie van deze workshop

Pupa heeft mooie producten in het assortiment. De oogschaduws, zowel de normale als de baked, zijn inderdaad goed gepigmenteerd. Het merk heeft ook oogpotloden en mascara in kleuren die je niet zoveel ziet. Ik heb bijvoorbeeld paarse mascara gebruikt en een prachtig taupe-kleurig oogpotlood (dat potlood heb ik ook gekocht). Het was heel gezellig en Brigitte gaf goed advies. Kortom, een geslaagde middag!

Je kunt de Pupa producten bestellen via www.moreofbeauty.com

Met dank aan de dames!

ondertekening