Vandaag heb ik voor jullie swatches van een oogschaduwquad van de Color Riche collectie van L’Oreal, in de kleur Eau de Rose.

frontkopie

Dat is een hele mond vol he? L’Oreal heeft in totaal 9 oogschaduwpaletjes in deze lijn.

pallette

Het doosje bevat 4 kleuren; een lichte, glanzende highlighter, dan twee kleuren roze die ik in de praktijk erg op elkaar vind lijken, plus de bordeauxrode  kleur. Op mijn huid zien de kleurtjes er als volgt uit:

swatches2De donkere kleur is mat, de andere kleuren glanzen mooi. De structuur is fijn, de oogschaduw korrelt niet en laat zich goed aanbrengen.

schuin

Ik heb voor het eerst ook foto’s gemaakt van de look die ik vandaag met deze oogschaduw heb gemaakt. In blogtermen een FOTD (face of the day) of LOTD (look of the day).

Lastig hoor! Foto’s maken terwijl je de camera voor je neus moet houden is niet makkelijk haha. Volgende keer schakel ik denk ik mijn vriend in, of gebruik ik een statief. Hmm, misschien zou de Kerstman mij langere armen kunnen geven? Anyhow, voelt een beetje vreemd om deze foto’s te plaatsen, maar hier zijn ze dan…debbie1

debbie2

debbie3

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt.

Gezicht

 • Magica BB cream van Collistar
 • Bourjois mineral radiance pressed powder in 04 beige medium
 • Hema illuminating cream op mijn jukbeenderen

Wenkbrauwen

 • Catrice eyebrow set

Ogen

 • Too Faced Shadow Insurance als basis
 • Kleur 1 op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek
 • Kleur 3 op het bewegend ooglid
 • Kleur 4 in de arcadeboog en onder de onderste wimperrand
 • Essence 2 in 1 eyeliner pen in zwart op de bovenste wimperrand
 • Rimmel lash accelerator mascara

Lippen

 • Elizabeth Arden 8 hour cream

nummers

ondertekening