Advertorial

Afgelopen zomer zag ik op een verjaardag iemand met een superleuk, strak en eenvoudig O clock horloge. Het horloge bestond uit een siliconen bandje (strap) en een los klokje (dial). Zowel de bandjes als de klokjes zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Bij Vorona.nl kun je je O clock horloge zelf ontwerpen.

OclockbyVorona_mixup

diamond_vorona_3

In de shop kies je eerst het klokje, dan welke kleur band je wil en in welke maat. Je ziet in de Live update meteen hoe je gekozen combinatie eruit ziet. Als je geen inspriratie hebt kun je ook op de Randomize-knop klikken en je laten verrassen door een voorstel van de site. Je kunt kiezen uit maar liefst 43 klokjes en 29 bandjes. De bandjes zijn verkrijgbaar van maat XS t/m L.

Ik heb zelf een klokje in de kleur Dove en bandjes in de kleuren Chocolat en Plum (maat M).

mijn-horloges

Persoonlijk vind ik ze erg handig omdat je je horloge zo heel makkelijk kunt aanpassen aan de kleuren van je outfit, of aan het seizoen.

winter

 

 

herfst

De prijzen vind ook ik erg leuk, voor een compleet horloge ben je namelijk nooit meer dan 35 euro kwijt. Losse klokjes kosten tussen de 10 en de 25 euro, de bandjes kosten 10 euro. Als je je klokje dus slim kiest kun je voor een tientje per bandje eindeloos veel combinaties maken.

feestdagen

Voor 2,50 euro extra verpakken ze je horloge ook nog in een cute blikje, zoals je hieronder kunt zien bij de fluo-lijn. Leuk als cadeautje!

blik

Neem eens een kijkje op de Inspiratiepagina van Vorona.nl en probeer een keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Op die pagina zie je voorproefje van alle lijnen, want er zijn er nog veel meer dan ik hier laat zien!

ondertekening