De feestdagen zijn voorbij, dus er is weer uitverkoop! 😛 Mijn vriend en ik hebben voor Kerst, naast cadeautjes, ook geld gekregen van ouders/grootouders. Eergisteren zijn we naar Eindhoven geweest om te shoppen en ik kan zeggen dat ik goed ben geslaagd!

header_shoplog-2-1-13

 Recent zijn in Eindhoven winkels van Inglot en van Make-up Studio geopend, dus daar wilde ik zeker even neuzen. Bij Inglot heb ik niks gekocht. Bij Make-up studio kocht ik een kwast en een bruine eyeliner.

kwast

eyeliner

Bij Van Arendonk vond ik een mooi paar blauwe leren laarsjes met 40% korting op de originele prijs.

shoes

Bij ICI Paris XL kocht ik een heerlijk parfum; Angel Fragrances of Leather van Thierry Mugler. Ik heb heel lang de originele Angel gebruikt, maar op een gegeven moment rook ik ‘m zelf niet meer. Ik heb zo’n navulbare verpakking, maar dat is niet zo’n succes. De geur is nog steeds lekker, maar zo’n flesje gaat toch een beetje lekken.

Jammer dat er nog geen geurinternet bestaat, want deze Fragrance of Leather variant vind ik nog lekkerder ruiken! Ik was meteen verliefd op de geur. Met een cadeaubon van 20 euro die ik nog had viel de prijs nog een beetje mee.

angel

Bij Douglas kocht ik nog een flesje kwastenreiniger van de Leco-lijn. Ik had eerst kwastenreiniger bij Make-up Studio willen kopen, maar die hadden alleen flesjes zonder verstuiver. Achteraf gezien had ik die natuurlijk kunnen overgieten in een leeg flesje dat ik heb, maar goed. Ik zal deze eerst gaan gebruiken.

kwastenreinigerBij de Bijenkorf hadden ze 50 ml tubes van de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden in de aanbieding. Op de verpakking zat een sticker dat ze waren afgeprijsd van € 15 naar € 7,50. Toen ik bij de kassa kwam ging er nog eens 50% vanaf. Eigenlijk stom dat ik die andere 2 tubes niet ook heb meegenomen. Ik had de Eight Hour Cream ook in de winactie voor mijn verjaardag in afgelopen december. Ben het spul toen ook zelf gaan gebruiken en ik ben er erg tevreden over. Vooral voor kapotte lippen werkt het erg goed.

8-hour

Verder kocht ik in de uitverkoop bij Didi nog een paarse jeans…

broek

… en bij Steps dit zwarte jurkje. In Eindhoven hebben ze een grote, gecombineerde Steps/Didi/Superstar winkel. Daar ben ik meestal wel een uur kwijt met zoeken en passen.

OfficeDress_Black

Ik ben erg blij met mijn aankopen. 🙂

Heb jij ook geprofiteerd van de uitverkoop?