Ik heb een heerlijk relaxte kerstvakantie achter de rug. Veel opgeruimd in huis en klusjes gedaan die allang op de todo-lijst stonden. De eerste twee werkdagen van 2013 zijn inmiddels achter de rug en het waren leuke, maar wel best hectische dagen.

Ik zit nu een beetje met een duf hoofd op de bank, laptop op schoot. Heb een aantal artikels in conceptvorm klaarstaan, maar nog geen fut om ze af te maken. Om mezelf (en jullie) te motiveren heb ik daarom wat leuke quotes op Pinterest verzameld.

Bronvermelding is een beetje moeilijk met dit soort afbeeldingen, maar je kunt ze ook terugvinden op mijn pinboard ‘Quotes’. Op die manier heb ik de originele poster hopelijk voldoende eer voor zijn/haar werk gegeven :-).

use-up-creativity

born-original

do-the-thing

respect-app

fear-biggerworrying

laugh-when-you-canbeing-happy-art

Kunnen jullie ook een beetje motivatie gebruiken?

ondertekening