In oktober vorig jaar bestelde ik het Undressed palette bij Makeup Academy (MUA). Sinds een aantal maanden heeft MUA ook kwasten in hun assortiment en daar wilde er wel eens een paar van proberen. Omdat de Facebookpagina van MUA 45.000 likes had gehaald kreeg ik bij mijn bestelling ook nog een paar cadeautjes.
header
Dit is de totale buit:

alle producten

  • Glamour Days eyeshadow palette (£ 4.00)
  • F2 Foundation Blending Brush (£ 3.00)
  • E3 Blending Eye Shadow Brush (£ 1.95)
  • Sheer finish lipgloss in de kleur Too Much Fun (cadeau)
  • Mystical glitter nails, glitternagellak in de kleur Mermaid (cadeau)
  • Nepwimpers: Siren double volume lashes (cadeau)

Op de site viel mijn oog ook op het Glamour Days palette, dus dat bestelde ik meteen mee. Voor de prijs hoef je ’t niet te laten. In het palette zit een leuke verzameling kleurtjes, een aantal mat een een aantal met shimmers. Ik laat jullie de switches zien. Zoals gewoonlijk bij MUA hebben de kleuren geen namen, dus ik heb ze nummers gegeven.

palette voorkan palette achterkant kleurnummers kleuren_1 kleuren_2kleuren_3

De swatches zijn gemaakt op schone huid, zonder primer. De kwaliteit is goed. Ik zie genoeg kleuren die ik wil gaan combineren in een ooglook. Kleur 9 doet me denken aan hopjesvla. 🙂

Verder heb ik twee kwasten besteld. Een Foundation Blending Brush (ook wel stipple brush genoemd) en een Blending Eye Shadow Brush, oftewel een gewone blendingkwast. Ik heb ze allebei al gebruikt en de blendingkwast vind ik fijn! Hij voelt zacht, maar toch stevig genoeg om er goed mee te kunnen blenden.

kwasten in hand

De andere kwast moet ik nog leren gebruiken. Ik dacht dat je er cirkeltjes mee moest draaien op je huid, maar dat lukte niet goed. De BB cream zat veel te dik op mijn gezicht. Blijkbaar moet je de kwast heel letterlijk nemen, want je moet dus echt stippen op je gezicht zetten. Ik zal ‘m van de week nog eens proberen. Beide kwasten zijn gemaakt van synthetisch haar.

kwasten close-upkwasten in dichte hand

Er zaten dus 3 cadeautjes bij mijn bestelling, altijd leuk. Ik heb nog nooit nepwimpers gedragen. Mocht ik de neiging krijgen om nepwimpers te gaan dragen, dan heb ik ze nu in ieder geval in huis :P.

De lipgloss heeft een mooi framboosachtig kleurtje, maar daar zie je op je lippen weinig van terug. Erg ‘sheer’ dus. Gelukkig plakt de gloss niet zo erg, want plakkende lipgloss vind ik altijd verschrikkelijk vies.

swatch lipgloss

Dan de nagellak; volgens de verpakking kun je 2 laagjes aanbrengen ‘for a full on glitter look’. De lak is niet echt dekkend, dus je kunt ‘m beter als topcoat gebruiken voor een beetje glitter over een andere kleur. Op de foto zie je 1 laagje glitter over mijn pink- en ringvinger. Op mijn middel- en wijsvinger heb ik de glitter gesmeerd over de prachtige So Laque! Bleu Fabuleux van Bourjois. Kijk, dát vind ik leuk uitzien.

nagellak

De bestelling was vrij snel binnen, ik denk binnen een dag of vijf. Ik heb voor deze bestelling £ 13,90 betaald (inclusief £ 4.95 aan verzendkosten). In euro’s € 17,74. De prijs van de blendingkwast is vooral heel erg laag, terwijl het toch een fijne kwast is. Een budgettopper dus!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

ondertekening