Afgelopen zaterdag gingen we shoppen in Maastricht. Ik wilde graag even neuzen bij Sephora en bij Lush. Shoplog!

totaalplaatje

Zoals jullie kunnen zien staat het Urban Decay Naked 2 palette op de foto erbij! Yay!

Naked2

Dat palette heb ik niet zelf gekocht, maar gekregen van mijn vriend. Een geweldig cadeau! Ik wilde het al een hele tijd graag hebben en had er ook al vaker naar staan kijken. Maar steeds dacht ik “da’s toch wel een uitgave”. Als je gaat uitrekenen wat het per oogschaduw kost valt het wel mee, maar +/- € 47,- uitgeven aan één item hield me toch wel steeds tegen. Dank je Frank!
(het lipglosje op de voorgrond zat er ook bij)

Naked2_2

Het Naked 2 palette bevat 12 koele kleuren waarmee je naturelle looks kunt maken. Ik zal ‘m veel gaan gebruiken verwacht ik!

Ik had nieuwe oogmake-up verwijderaar nodig. Heb er twee meegenomen van het eigen merk van Sephora. Eentje is voor ‘gewone’ make-up en de andere is voor het verwijderen van waterproef oogmake-up. De gewone heb ik al een paar keer gebruikt en die werkt best fijn. Het pakje oil blotting papers zag ik liggen een display. Wilde wel eens zoiets uitproberen, maar er stond geen prijs bij. Toen ik later op het bonnetje keek zag ik dat ze € 7,- kosten haha. Best veel voor een pakje vloeipapier.. hoop dat ze werken. 😉

remover+blot

Als laatst deed ik bij Sephora nog 2 oogpotloden in mijn mandje. Een felblauwe (My boyfriend’s jeans) en een aquakleurtje (Summer cruise).

potloden

Bij Lush kocht ik iets waar ik ook al heel vaak over had getwijfeld; de Lemony Flutter. Een verzorgende creme voor nagelriemen, voeten en ellebogen. De crème is geel en heeft een lekker friszuur citrusgeurtje. Veel bloggers zijn er erg enthousiast over. Mijn eerste indruk van de creme is in ieder geval ook goed. Het smeert lekker en mijn nagelriemen worden er blij van.

lemony flutter

(Het lijkt nu misschien alsof ik heel veel twijfel over het kopen van beauty spulletjes, maar dat valt wel mee hoor. :-P)

De prijzen:

  • Urban Decay Naked 2 palette – cadeau 🙂
  • Potloden – € 7,90 per stuk (2de voor de helft van de prijs)
  • Sephora oogmake-up remover – € 3,60
  • Sephora waterproof oogmake-up remover – € 3,60
  • Sephora oil blotting papers – € 7,-
  • Lush Lemony Flutter – €10,65

Ik heb afgelopen zondag weer eens buiten foto’s kunnen maken voor deze post. Het zonnetje scheen lekker, maar het was wel kkkkoud. Ik vind niet alle foto’s even goed gelukt, sommigen zijn niet helemaal scherp. Blijft toch lastig vind ik, misschien wat vaker een statief gaan gebruiken?

ondertekening