Afgelopen week werd ik door Jess van Powered by flowers genomineerd voor de Liebster Blog Award. Dank je Jess!

Ik had die award al een paar keer voorbij zien komen en ben eens gaan uitzoeken wat het precies betekent.

LiebsterAward_3lilapples

Het blijkt een award van Duitse afkomst te zijn die bloggers onderling kunnen uitdelen. Het is de bedoeling om bloggers met minder dan 200 volgers te promoten en te motiveren om vooral te blijven bloggen. Leuk initiatief dus! Langs deze weg kun je ook weer een hoop nieuwe blogs ontdekken.

Om ervoor te zorgen dat de Liebster Award blijft ronddwalen moet ik een aantal dingen doen.

 • De blogger die mij heeft genomineerd bedanken;
 • 11 willekeurige feiten over mezelf vertellen;
 • 11 vragen beantwoorden die Jess heeft opgesteld;
 • Zelf 11 bloggers nomineren en 11 vragen opstellen voor deze bloggers;
 • Bij elke blogger een berichtje achterlaten dat ik ze heb genomineerd.

Best een hele waslijst he? Daar gaan we!

11 willekeurige feiten over mij

 1. Mijn lief heet Frank en we zijn nu bijna 2 jaar samen.
 2. Ik heb een superlieve kat genaamd Luna.
 3. Ik koop liever 5 goedkopere tassen dan 1 dure (dat geldt ook voor horloges en sieraden).
 4. Ik drink al een tijd geen cola meer, maar Bar le Duc mineraalwater met citroen.
 5. Volgens mijn lief ben ik verslaafd aan mijn iPhone en iPad.
 6. Ik ben gek op Zweden als vakantieland. (Ik zou er ook best eens een tijdje willen wonen).
 7. Ik spreek Nederlands en Engels vloeiend. Zweeds is mijn nieuwe uitdaging, lezen en luisteren gaat steeds beter. Spreken is nog best lastig omdat ik dat ook niet zo vaak kan oefenen. Heb op school ook Duits gehad, maar die taal boeit me gewoon minder. Ken genoeg Frans en Spaans om me op vakantie te kunnen redden.
 8. Ik kan niet van chips afblijven.
 9. Ik woon in Sittard, Limburg.
 10. Ik durf nog niet goed video’s te maken met mezelf erin. Je eigen stem klinkt toch altijd heel raar als je die op video hoort he? 😛

11 vragen beantwoorden

Waarom ben je een eigen blog begonnen?

Ik had vorig jaar qua werk en hobby een nieuwe uitdaging nodig. Ik las op dat moment al ontzettend veel blogjes over allerlei onderwerpen en dacht op een gegeven moment dat me dat het leuk zou vinden om ook zelf een blog te starten. Het opzetten van mijn site, het kiezen van een thema, artikelen schrijven, foto’s maken en bewerken, statistieken… ik vind het allemaal leuk en heb er al veel over geleerd.

Wie of wat dacht je te worden als je klein was?

Als kind wilde ik altijd juf op een basisschool worden. Toen ik eenmaal op het Atheneum zat wist ik het eigenlijk niet meer zo. Ik heb gedacht over rechten studeren, of een opleiding toerisme, maar uiteindelijk ben ik de opleiding Business and Languages gaan doen aan de HEAO bij mij in de buurt.

Wie is je favoriete persoon?

Frank!

Noem 3 essentiële luxe producten voor jou.

Oei, ik ben qua beautyproducten niet zo heel luxe ingesteld. Misschien dat ik dan mijn nieuwe Naked 2 palette kan noemen. Gadgets vind ik erg leuk, dus dan zou ik mijn iDevices als 1 kunnen noemen (iPhone, iPad en MacBook Air). Haarproducten kun je eigenlijk ook onder luxe scharen he.. dan noem ik ook mijn haarverzorgingsproducten van I.C.O.N. (en Chi en Uniq1).

Wat is je favoriete tv-programma?

Eastenders, een serie ik al jaren volg op de BBC.

Wie is je favoriete blogger?

Willemijn en Martine van Live Life Gorgeous.

Heb je een favoriete vlogger? Zo ja, wie?

Nee, niet echt. Ik ga graag naar Youtube voor de filmpjes van Simon’s Cat, maar je kunt Simon niet echt een vlogger noemen denk ik. 🙂

Welk beautyproducten gebruike je ELKE dag?

Douchegel, bodylotion, dagcreme, deodorant.

Wat is populairste post?

Zweedse kanelbullar bakken” met 419 views.

Wat is je favoriete ongezonde snack?

Chips!

Wat ga je nog doen vandaag?

Niet veel. Het is 21:49 op zaterdagavond. Misschien zo nog even tv kijken als ik klaar ben met bloggen en straks lekker slapen!
liebster-award

De bloggers die ik graag wil nomineren

11 vragen voor de door mij genomineerde blogs

 1. Waar blog je over, heb je een duidelijk thema?
 2. Hoeveel tijd steek je per week in je blog?
 3. Wat is je populairste post?
 4. Winter, voorjaar, zomer of herfst?
 5. Wat is je favoriete tv-serie?
 6. Zou je in het buitenland willen wonen?
 7. Wat is je favoriete beautyproduct?
 8. Wat is het leukste dat je tot nu toe door het bloggen hebt meegemaakt?
 9. Wanneer heb je de laatste keer iets voor iemand anders gedaan?
 10. Wat was je laatste aankoop?
 11. Als je € 10.000 in één winkel zou mogen uitgeven, welke winkel zou dat dan zijn?

Ik vind het leuk om andere blogs te bekijken. Iedereen schrijft op zijn eigen manier en heeft weer een verschillende stijl qua artikelen en qua look van de blog. Ook al heb ik je niet genomineerd, spam hieronder vooral jouw blog!

ondertekening