Van de week kreeg ik een Magnetic Nail Art Kit van Pupa Milano thuisgestuurd, om te testen. Ik heb helemaal geen ervaring met nail art, maar ik vond het leuk om het eens uit te proberen.

Er zijn dit jaar een aantal trends op nail art gebied. Naast de kunstwerkjes die dames zelf maken met verschillende kleuren nagellak, zijn er ook een hoop kant-en-klare soorten nail art te koop. Je hebt ’textured nails’ (met een zandkorrel- of fluweeleffect), magnetic nails en nog veel meer.

Pupa magnetic nail art kit complete set

Inhoud

Ik kreeg dus de Pupa nagellak met magnetisch effect. Het kitje bevat een flesje nagellak, twee magneetjes en de gebruiksaanwijzing. Eén magneetje maakt horizonale strepen en het andere maakt diagonale strepen. In de nagellak zitten magnetische deeltjes.

Pupa_magnetic_nail_art_kit_gebruiksaanwijzing

How to

  • Schudt de nagellak goed voor gebruik, zodat de magneetdeeltjes zich goed verspreiden
  • Breng de lak op 1 nagel aan
  • Houdt een van de magneetjes 10 seconden zo kort mogelijk boven je nagel
  • Herhaal voor elke nagel

Pupa magnetic nail art kit Pupa magnetic nail art kit Pupa magnetic nail art kitPupa magnetic nail art kit

Mijn ervaring

Het werkt eigenlijk eenvoudig, maar toch verprutste ik eerst een paar nagels voordat ik door had hoe ik het magneetje zo kort mogelijk bij een nagel kon houden zonder de lak aan te raken. Het vergt dus wel een beetje oefening. Voordeel is dat je een nagel gewoon van een nieuw laagje kunt voorzien, je hoeft niet eerst de vorige laag te verwijderen. Het streepeffect vind ik heel leuk. Ik vind het een grappige variatie op ‘gewone’ nagellak.

Pupa magnetic nail art kitPupa magnetic nail art kit

Waar te koop?

Je kunt de Magnetic Nail Art Kit kopen bij www.pupa-makeup.nl. Het setje kost € 10,95 en is verkrijgbaar in 9 kleuren: khaki, bruin, oranje, rood, paars, zilver, zwart, groen en blauw.

Wat vind jij van deze nail art kit?

ondertekening