Ik zag P!nk een paar jaar geleden op Pinkpop voor de eerste keer live. Het was een vrij korte show, maar ze maakte meteen een verpletterende indruk. Het podium, de dansers, de achtergrondzangeressen en vooral haar acrobatische toeren aan trapezes en andere onderdelen maakten het geweldig. Dat smaakte beslist naar meer …

Pink_header

Truth About Love Tour

Toen een aantal maanden geleden bekend werd dat de ‘Truth About Love Tour’ ook Amsterdam zou aandoen was de keuze snel gemaakt. Na een zenuwslopend half uur aan de telefoon met Carla, al F5 drukkend op www.livenation.nl, hebben we gelukkig kaarten kunnen bestellen voor ons drieën.

Pink_concert

Hieronder kun je een videoverslag van onze avond bekijken. Het is gefilmd met een simpele compactcamera, dus het geluid is niet je van het.

Enjoy!

De show was heel divers. Veel spektakel, zoals je in de video hebt kunnen zien, maar ook ingetogen en akoestische liedjes. Uiteraard veel nummers van de nieuwe cd, maar ook veel hits van de eerdere cd’s.

Als je nog tickets kan scoren zou ik zeggen; DOEN! De tourkalender vind je hier. Ze speelt in april en mei nog op een heleboel plaatsen in Europa.

Ben jij ook naar dit concert geweest?

ondertekening

Richard en Alexander nog hartelijk bedankt dat we bij jullie mochten blijven logeren! X