Koninginnedag, Kroningsdag, Koningsdag… Het maakt niet uit hoe deze dag de geschiedenis ingaat, het is een goede reden om een oranje-rood-wit-blauwe nail art te maken! Ik heb een vriendin bereid gevonden om model te staan waardoor ik jullie 3 verschillende nail arts kan laten zien.

header_koninginnedag

Nederlands sponsje

Ik heb de spons weer ter hand genomen om nogmaals de ombre-techniek te gebruiken. Deze keer is het re-de-lijk gelukt. Eerst lakte ik een laag basecoat en een laag witte nagellak. Daarna heb ik met een vochtig sponsje de 3 kleuren eroverheen gestempeld. Het is zeker niet perfect, maar het hoeft ook maar één dagje te blijven zitten he 🙂

nlvlag

Oranje boven

Een basecoat en 1 laagje oranje over alle nagels. Daar overheen plakte ik stickertjes; kroontjes en vlaggetjes. De stickers komen bij DA vandaan.

oranje boven

Met stip een Nederlandse vlag

Eerst een basecoat en één laagje wit. Daarna heb ik met een dottingtool van Essence blauwe en rode stipjes gezet.

dots

Alle laagjes zijn afgewerkt met een topcoat.

Deze spullen heb ik gebruikt:

  • Basecoat: Top2Bottom van Orly
  • Oranje: nr. 40 van Miss Sporty Clubbing Colours
  • Rood: Arnet red van Maybelline
  • Wit: Marshmallow van de Maybelline Color Show lijn
  • Blauw: Blue fabuleux van de Bourjois So Laque lijn
  • Topcoat: Quick Dry & High Shine van Catrice

Ik heb gisteravond foto’s gemaakt bij kunstlicht/met flits en ik vond het moeilijk om ze goed scherp en mooi belicht te krijgen. Hoop dat het idee toch duidelijk geworden is. Cinnamon, dank je wel dat je je nagels beschikbaar stelde!

Ga jij deze kleuren dragen vandaag?

Eindgroet

ondertekening