Afgelopen week ging de derde Goodiebox van Miss Lipgloss Cynthia in de verkoop. Van te voren had ik al een filmpje bekeken waarin de inhoud door Cynthia werd getoond.Het thema was Moederdag, maar ik vond de producten voor mij ook erg geschikt, dus ik heb ‘m voor mezelf besteld. De box kost € 34,95, inclusief verzendkosten.

header_goodiebox
Er zitten 3 tijdschrijften in; Viva, Grazia en Beaumonde. Alleen de Viva is een recent nummer. De andere bladen zijn van februari. Voor mijn geen probleem, want ik heb ze toch nog niet gelezen. Er zit ook een boek bij (‘Zwaar verliefd’ van Chantal van Gastel), maar dat ben ik totaal vergeten op de foto erbij te zetten. Is een leuke chicklit voor op vakantie of zo.

De Goodiebox bevat een dagcrème van Nonique. Dat is een Duits merk dat producten op natuurlijke basis maakt. Heb er goede verhalen over gehoord, dus die ga ik gebruiken zodra mijn Olaz dagcrème op is.nonique

Van Andrelon is er een tube met een 1-minuut-masker van de Oil&Care lijn. Leuk om eens uit te proberen, maar dit product zal denk ik niet kunnen tippen aan een masker van I.c.o.n. dat ik pas nog heb gekocht. Dat ga ik ook eerst opmaken voordat ik aan deze van Andrelon begin.

oil&care

Dan zit er een klein flesje Arganolie in, met een kortingscode van 20% voor een aankoop bij arganwinkel.nl. Ik heb nog geen Arganolie, dus leuk om uit te proberen. Weet alleen nog niet waar ik het voor ga gebruiken (nagels, haar..?). Heeft iemand nog tips?

argan

Ook een interessant product; een microvezel washand van Ecoco om je make-up mee te verwijderen. Volgens de verpakking heb je alleen water nodig, net als bij een microvezel vaatdoekje. Als de washand fijn werkt kun je natuurlijk ook een ‘gewoon’ microvezeldoekje gebruiken neem ik aan? We gaan’t zien. De washand kan gewoon in de wasmachine, dus dat is fijn. Als de washand na 1x gebruiken echter al zo vies is dat hij gewassen moet worden, dan is dat natuurlijk niet zo praktisch. Met 20% kortingskaart die erbij zit kan ik eventueel extra washandjes bestellen.

washand2

washand

De topper van deze Goodiebox is (volgens de kenners) ‘Le Wrap Exfolys‘ van Qiriness. Ik moet zeggen dat ik nog nooit van het product had gehoord. Het is een peelingmasker dat je aanbrengt op je gezicht, een minuutje zijn werk laat doen en dat je vervolgens weer afspoelt. Dat klinkt goed. Ik heb nooit ’t geduld om een masker op te doen dat 15 minuten moet intrekken.

wrap

Een volgend product is de Ultra Lash mascara van Lookx. Een merk dat ik zelf nog niet ken, heb er alleen nog maar over gelezen. Aangezien ik pas twee mascara’s in gebruik heb genomen, heb ik deze nog niet geopend. Weet dus niet hoe ’t borsteltje eruit ziet. Heb even wat reviews gecheckt en collega-bloggers zijn er wel enthousiast over.

lookx

Het laatste aangekondigde product is een lief klein lakje van MaxFactor in de kleur lollipop. Yup, da’s knalroze 🙂

nagellakjes

Verder zouden er nog 3 verrassingsproducten inzitten. Ik heb een witte oogschaduw van Miyo, een lipstick van Sleek in de kleur fuchsia en een nail art striper in de kleur golden rose.

myio

Ik heb de lipstick even op mijn hand geswatcht. Het is een fel kleurtje, maar op de lippen valt ’t wel mee. Ben benieuwd of ik ‘m durf te dragen. Oei, nu vergeet ik bijna de mok. Er zit een superleuke, grote mok bij van Lily’s Cupcakes bij. Denk dat die mee naar het werk gaat want daar drink ik thee of koffie, dat doe ik thuis bijna niet.

swatch_sleek

rechts

Is er een product waarvan je een review zou willen lezen? Laat dan hieronder een reactie achter.

ondertekening

P.S. Denk je aan de winactie? Je kunt een flesje Biodermal Matterende zonnefluïde voor het gezicht (SPF30) winnen. Klik hier om mee te doen. De winactie loopt tm zaterdag 11 mei, 12:00 uur.