Ik kreeg een Pupa Multiplay Triple-Purpose Eye Pencil (yup, hele mond vol haha) in de kleur zwart toegestuurd. Omdat ik niet zo vaak zwart oogpotlood gebruik besloot ik in deze review ook het oogpotlood mee te nemen dat ik eerder tijdens de make-up workshop kocht.

Header_multiplay

potloden

Bij de make-up workshop die ik vorig jaar in december  heb gevolgd kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Pupa. Ik kocht daar een taupekleurig oogpotlood dat ik sindsdien ongeveer iedere dag heb gebruikt! De potloden hebben een latex sponsje op de achterkant, waarmee je de lijntjes eventueel kunt vervagen. Handig voor een smokey eyes look!

sponsjes

Het Pupa Multiplay potlood kan op 3 manieren worden aangebracht, vandaar de kreet Triple-Purpose:
  • Kajal voor een intense kleur en zachte lijn
  • Eyeliner voor een precieze lijn, gemakkelijk aan te brengen
  • Basisoogschaduw voor een mooie, intense basiskleur

En dan nu de swatches. Zoals je kunt zien is het zwarte potlood een matte kleur, terwijl het taupekleurige potlood een metallic glans heeft.

swatches

Ik kon de swatches op mijn hand makkelijk met een vinger vervagen, maar dat kwam denk ik doordat het nu vrij warm is. Als je een primer (oogschaduwbasis) op je ooglid gebruikt heb je sowieso geen probleem met de houdbaarheid.

smudges

Ik vind de potloden erg fijn. Ze zijn heel zacht, voelen fijn aan en blijven lang zitten. Door de zachtheid moet je ze wel regelmatig slijpen om een scherp puntje te behouden. Het taupekleurig potlood heb ik dus sinds december bijna elke dag gebruikt en het is nu voor de helft op. Da’s waar voor je geld!

Je kunt de potloden bestellen bij www.pupa-makeup.nl. Voor de Multiplay potloden betaal je nu € 12,25 in plaats van de reguliere prijs (€13,50). Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 21 verschillende kleuren.

Het zwarte potlood heeft kleur 09. Het bruine heeft nummer 08 en wordt op de site ‘basic brun’ genoemd. Het testexemplaar dat ik van het zwarte potlood heb gekregen is een stukje kleiner (0,8 gram) dan het bruine (1,2 gram).

Ken jij de Multiplay potloden van Pupa al?

Dit product heb ik mogen ontvangen ter review. Dit artikel beschrijft mijn persoonlijke en objectieve mening.