Een paar weken geleden ben ik weer in mijn favoriete vakantieland geweest: Zweden. Bij een bezoekje aan de winkel Gekås viel mijn oog op een display van Wet ‘n’ Wild. Dat merk hebben we niet in de Nederlandse drogisterijen, dus ik moest natuurlijk even kijken! Naast de makeupjes heb ik ook nog een superlekkere bodybutter in een tube gescoord. Nieuwsgierig? Lees dan verder… 

Shoplog van dingetjes die ik kocht bij Gekås in Zweden.

Ik zal beginnen met de bodybutter. In mijn toilettas vind je op vakantie meestal mini’s en de mini met bodylotion was eigenlijk al ver leeg. Ik had dus een valide reden om rond te kijken voor bodylotion 😉 Bij Gekås zag ik bodybutter in een tube liggen. Parabeenvrij, met Aloe Vera, merk onbekend.

Shoplog van dingetjes die ik kocht bij Gekås in Zweden.

Normaal gesproken gebruik ik bodybutter alleen in de winter, omdat dat spul toch wat dikker is dan mijn huid in de zomer nodig heeft. Ik vond het grappig dat het in een tube zat dus ik nam ‘m mee. Goeie zet, want de bodybutter ruikt heerlijk, smeert makkelijk uit en werkt goed voor mijn huid.

Door naar de make-up van Wet ‘n’ Wild. Ik kocht 2 oogschaduwpalletjes, 1 wenkbrauwkitje en een taupekleurig oogpotlood.

Shoplog van dingetjes die ik kocht bij Gekås in Zweden.

Het potlood (E648) als mogelijke back-up voor mijn taupekleurig oogpotlood van Pupa, waar ik in het vorige artikel over schreef. Ik heb het potlood verder nog niet gebruikt, moet van mezelf eerst dat andere opmaken.

Het wenkbrauwkitje is in de kleur Ash Brown (E963) en de lichtere kleur past goed bij mijn wenkbrauwen. Het witte spul is wax waarmee je de wenkbrauwhaartjes in model kunt boetseren. Vind ik persoonlijk niet zo fijn, dus gebruik ik niet.

Het kleine oogschaduwdoosje is één van de bekendste trio’s van Wet ‘n’ Wild: Walking on Eggshells (E380B). Mooie, glanzende oogschaduws met goed pigment. Heb ik al vaak gebruikt.

Shoplog van dingetjes die ik kocht bij Gekås in Zweden.

Als laatste een juweeltje vind ik zelf; het octet Comfort Zone (E783). De naam is ietwat misplaatst, wat ik moet uit mijn comfort zone om die kleuren te gebruiken. Het zijn stuk voor stuk weer glanzende oogschaduws en de crease- en definerkleuren uit dit palette zijn kameleons. Afhankelijk van de lichtinval veranderen ze van kleur. Als jullie interesse hebben wil ik proberen om swatches te maken, maar ik denk dat ze zich moeilijk laten fotograferen.

Shoplog van dingetjes die ik kocht bij Gekås in Zweden.

Ik heb Comfort Zone nog niet zo vaak gebruikt. De kleuren zijn mooi, maar vrij donker. Meer iets voor het najaar denk ik.

Ik ben in ieder geval blij met mijn aankoopjes. Wet ‘n’ Wild kun je bestellen bij Nederlandse webshops als Boozyshop of The Make Up Spot. Het merk is erg budgetvriendelijk. De prijzen variëren van € 2,50 (potlood) tot € 7,95 (8 kleuren). Voor de bodybutter moet je denk ik naar Gekås in Zweden 😉

Zou je swatches willen zien? Laat het me dan weten.