header2

Review: Essence gel nails at home #2

De eerste update over Essence gel nails at home! Benieuwd naar mijn ervaringen?Ik heb mijn nagels maandagavond 19 augustus gelakt en het eerste artikel is dinsdagavond online gekomen.

Woensdagavond is de laag van de wijsvinger van mijn linker hand los geraakt. Die laag kon ik er heel makkelijk aftrekken. De naakte wijsvingernagel zal ik nog van een gewoon laagje nagellak voorzien.

Ik schrijf dit artikel op donderdagavond. Op de foto’s kun je zien dat de gellak nog goed op de andere nagels zit. Als is het wel moeilijk om duidelijke, scherpe foto’s daarvan te maken 🙂

Ik ben tot nu toe heel tevreden. Je ziet wel wat slijtage aan de voorkant van de nagels, maar dat is minimaal. Heb deze week diverse keren ‘ongelukjes’ gehad waarbij mijn nagellak normaal gesproken al zou zijn gaan chippen, of dat ik een nagel zou hebben gescheurd. Maar niks van dat alles.

Essence claimt dat de gellak ’tot twee weken’ zal blijven zitten, dus ik beschouw het experiment natuurlijk nog niet als afgesloten. Ik meld me weer over een paar dagen!

ondertekening

Gerelateerd artikel:
Review: Essence gel nails at home #1
Review: Essence gel nails at home #3 final update