Afgelopen weekend reden we naar Centro in Oberhausen. Ik was niet van plan om veel te kopen, maar meestal loop je dan tegen allerlei leuke dingen aan… Meer weten?

header_centro

De eerste aankoop deed ik bij Vero Moda. Nu de zomer is afgelopen heb ik echt weer zin om andere kleren aan te trekken. Ik liep tegen een gebreide trui aan, die ik meteen in twee kleuren meenam.

De beschikbaarheid van daglicht wordt nu weer lastiger dus daarom heb ik foto's zonder en met flits samengevoegd.

De beschikbaarheid van daglicht wordt nu weer lastiger dus daarom heb ik foto’s zonder en met flits samengevoegd.

Daarna ging ik bij Lush op zoek naar een lipscrub. Ik heb daar veel goede verhalen over gehoord en besloot ‘m zelf uit te proberen. Ik kon kiezen uit de smaken popcorn, bubblegum of mint julip. Popcorn vond ik het lekkerst ruiken en smaken, dus die werd ’t.

popcorn

Na het afrekenen kreeg ik van de verkoper nog een potje Volcano mee, da’s een voetmasker.

volcano

Het masker is nog een maand houdbaar, maar blijkbaar verkopen ze ’t bij Lush dan niet meer. Ik vind dit op zich wel een handige strategie. Lush-producten zijn toch vrij prijzig en op deze manier kun je je klanten met meer producten uit je aanbod laten kennismaken. Top!

Bij diverse blogs en op Instagram had ik gezien dat Georgio Armani een nieuw parfum heeft uitgebracht, genaamd “Sí”! Dat moest ik natuurlijk eens gaan ruiken 🙂 Ik heb een beetje op mijn pols gespoten bij de eerste parfumerie die we tegenkwamen. Hmmm, lekker! Ik bleef echt om de 5 minuten aan mijn pols snuffelen. ‘T gebeurt niet vaak dat ik een parfum meteen lekker vind, maar bij deze had ik dat wel.

si_flesje

Daarna ging ik de Douglas binnen omdat ik het MAC wenkbrauwpenseeltje uit mijn wishlist wilde kopen. Toevallig hadden ze daar een leuke kortingsactie. Bij een aankoop van minimaal 25 euro maakte je kans op een korting van 10 of 15 euro en gelukkig scoorden we de 15 euro. Dus… het flesje Sí ging ook mee naar huis.

mac208

Op de terugweg zijn we nog even gestopt in Horst en daar ben ik de Shoeby binnen gelopen. Ik had in het reclamekrantje een jurkje gezien dat ik wilde passen. Het paste, stond leuk, dus heb ik dat ook meegenomen, samen met een zwart-wit-rode cirkelsjaal.

sjaal

Het jurkje is van elastische, gladde stof. Het rokdeel zit wat strakker rond je heupen en het bovenstuk bloest een beetje, alsof je een shirtje in een rokje draagt.

jurk_shoeby

Zo zie je maar… als je niks nodig hebt loop je tegen allerlei leuke dingen aan. Ik ben in ieder geval blij met mijn aankopen.

Herken je dit?