Zoals ik jullie begin deze al vertelde in de review ben ik gek op de Original droogshampoo van Batiste. Ik had weer nieuwe nodig, dus ik ging naar de drogist hier bij mij in de stad. Ik liep de Trekpleister binnen en ging op zoek. Er stonden wel nog andere varianten van Batiste, maar geen Original. Ik vroeg een van de verkoopsters en zei antwoordde “Nee mevrouw, de Original gaat uit het assortiment. Misschien staan er nog een paar flacons op het aanbiedingenrek.”

Beauty producten hamsteren

Beauty producten hamsteren

Ze kon met niet vertellen of de Originial er helemaal uitgaat, maar bij Trekpleister in ieder geval wel. :-S Maar goed, ik vond 3 flacons op het rek en die mocht ik meenemen tegen afrekening van € 2,- per stuk! Die gingen dus alledrie mee!

Beauty producten hamsteren

Daarna ging ik naar de Wibra. Toen ik daar laatst een keer washandjes ging kopen vond ik in het rek flesjes remover van Demake’Up. Ik nam er eentje mee om te proberen en die remover bleek eigenlijk erg fijn te zijn! Geen idee of het een product is dat normaal niet in Nederland verkocht wordt, of dat het uit een oude collectie komt; ik ben deze nergens anders tegengekomen. Dus checkte ik de Wibra of ze nog voorraad hadden. Ze hadden nog 4 flesjes en ook die heb ik allemaal meegenomen. Kosten: € 1,- per flesje van 125 ml.

Dat zijn koopjes hè? Daar wordt een mens blij van 😀

Maarre, heeft iemand meer informatie over de Batiste Original? Mag toch hopen dat die niet uit het assortiment gaat?! Anders moet ik nog meer gaan hamsteren…

ondertekening