Mijn blog viert vandaag haar eerste verjaardag! ūüėÄ

taart

Precies een jaar geleden postte ik mijn eerste bericht op deze WordPress-site. Daarvoor heb ik een paar weken Blogger uitgepobeerd, maar WordPress leek me toch fijner. In het afgelopen jaar heb ik jullie 82 berichten voorgeschoteld in 11 categorie√ęn. Jullie hebben daarop gereageerd met in totaal 343 comments. Best een mooie score vind ik. Toch?

Ongeveer een half jaar lang heb ik regelmatig gepost; 2 √° 3 artikels per week. Door vakanties, drukte op mijn werk en periodes van minder inspiratie of motivatie heb ik jullie gedurende de andere helft van het jaar minder regelmatig voorzien van nieuws. Ondanks het gebrek aan nieuwe berichten bleven jullie mijn blog gelukkig toch bezoeken.

De tien meest populaire berichten van afgelopen jaar zijn:

1. Review Essence gel nails at home #1

2. Aanrader: DM drogist

3. Review: Lady Speed Stick deodorant

4. Creatief met t-shirts: een sjaaltje maken (met video)

5. Knopen aanzetten met Butofix

6. Zweedse kanelbullar bakken

7. Review Essence gel nails at home #3, final update

8. Mijn favoriete haarproducten

9. Creatief met glas

10. Review MUA Undressed palette

Ik vind het grappig om te zien dat mijn eerste ‘echte’ artikel ‘Creatief met glas’ in de top 10 staat. Zes van de tien artikelen gaan over beauty.

Over beauty gesproken; gisteren ben ik in Amsterdam naar de Beauty Blogger Master Class van Grazia geweest. Ondanks dat ik me niet 100% beauty blogger voel ben ik wel weer opnieuw ge√Įnspireerd geraakt! Van veel van de geboden informatie was ik al op de hoogte, maar toch heb ik nog heel wat tips en trucs opgeschreven en die ga ik zeker toepassen.

Anyhow, mijn blog is nergens zonder mijn lezers, jullie dus! Bedankt voor jullie steun en dat jullie toch steeds weer terugkomen!

bloemen

Bedankt en tot de volgende keer!

Bron afbeelding 1
Bron afbeelding 2

ondertekening

P.S. Check ook mijn Facebookpagina, Instagram- en Twitteraccount¬†en volg mijn blog via Bloglovin’!