Ik shop graag bij The Body Shop. Ze hebben fijne spullen, maar ik vind de meeste producten wel pittig geprijsd. Ik zag toevallig dat je via Groupon nu een waardebon van 25 euro kunt kopen voor 12,50 euro. Dat is zo maar 50% winst!

Bodyshop Groupon actie

De deal loopt nog 7 dagen, dus doe er je voordeel mee. Handig om bijvoorbeeld kerstcadeautjes mee te kopen, of om je zelf mee te verwennen. Je vind de bon via deze link. Het is een landelijke deal.

Bodyshop Groupon actie

De kleine lettertjes

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 20 december 2013 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te koop, maximaal 1 groupon per transactie te gebruiken.
Let op: je kunt de bonnen niet gebruiken in de webshop, alléén in alle vestigingen van The Body Shop. Geen minimale besteding vereist. Geen restitutie mogelijk. De groupon moet in één keer gebruikt worden. Niet inwisselbaar voor contanten of waardebonnen. Niet geldig voor Giftcards en donatie-artikelen. Niet geldig i.c.m. met andere voordeelvouchers.

Have fun!

ondertekening