Toen ik gisteren door de nieuwe berichten op bloglovin.com bladerde viel ’t me op dat veel bloggers aan “blogmas” doen. Ik had dit nog niet eerder gezien.

Blogmas houdt in dat ze in december iedere dag een nieuw bericht publiceren. Sommigen schrijven alleen over kerstgerelateerde onderwerpen, anderen schrijven gewoon iedere dag.

blogmas_header

Aangezien ik de laatste tijd moeite heb om effectief tot bloggen te komen, dacht ik dat ik mezelf wel eens zou kunnen uitdagen. Ik ga dus de hele maand december iedere dag een blogpost voor jullie schrijven!

Ik heb er al een aantal op de planning staan, variërend van reviews, DIY’s en recepten tot een ‘opgemaakt’-video. Heb je nog verzoekjes, laat ze dan hieronder achter. Leuke suggesties zal ik in de planning opnemen!

P.S. het tijdstip waarop de artikelen online komen zal niet iedere dag hetzelfde zijn. Kom dus vooral later op de dag terug als je nog geen nieuw artikel ziet staan.