De temperaturen gaan omlaag, de centrale verwarming gaat aan, de lucht wordt droger en daardoor ook je  lippen… Je krijgt last van v e l l e t j e s! Tijd voor Lush Popcorn lip scrub!

Lush Popcorn lipscrub

 

Ik weet niet of jij dat ook hebt, maar als ik zo’n velletje voel zitten, dan moet ’t weg. Meestal trek ik ze kapot, of ik bijt ze weg. Effectief, maar niet slim, want meestal wordt het daar alleen maar erger van. Laatst heb ik daarom lip scrub gekocht bij Lush. Met popcornsmaak!

Lush Popcorn lipscrub

De scrub is opgebouwd uit onder andere basterdsuiker, zeezout, kokosolie en jojobaolie.

Lush Popcorn lip scrub

Hoe gebruik je deze lip scrub?

Je neemt een beetje op het topje van je wijsvinger en draait rondjes over je lippen. Het werkt zeer effectief. Ik raad je wel aan om de scrub boven de wastafel te gebruiken, want je knoeit er nogal mee. Het werkt verder het beste als je korrels weglikt, dan blijft de olie je lippen nog een beetje verzorgen. Veeg het dus niet weg met een washandje of zo.

Lush Popcorn lip scrub

Lush Popcorn lip scrub

Als je lippen weer schoon zijn kun je je favoriete lipbalsem of lipstick gebruiken. Je lippen mogen weer gezien worden!

(Excuses voor de donkere foto, de kapotte lippen waren moeilijk te fotograferen.)

Mijn mening

Ik vind de lip scrub prima werken. Ik gebruik ‘m nu minimaal één keer per week, soms twee. Popcorn Lip Scrub van Lush kost €9,95 voor een potje van 25 gram. Ik heb dit potje bij Lush in Oberhausen gekocht, vandaar de Duitse verpakking. De prijs is in Nederland hetzelfde.

Gebruik jij wel eens lip scrub?

ondertekening