Real or fake christmas tree … Heb ik een echte of een nep kerstboom?

realorfakexmastree_header

Zoals jullie weten ben ik 3 december jarig. Net voor Sinterklaas dus. Mijn principe is dat de kerstboom mag worden opgezet nadat Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken. Een ander principe is dat ik een kerstboom bij daglicht moet uitzoeken.. en dan kwam ik vroeger nog vaak met een kerstboom thuis die van de ene kant perfect was, maar van de andere kant toch een lelijke vorm had.

realorfakexmastree7

Een vrije zaterdag na mijn verjaardag en na Sinterklaas maakte dat ik soms pas rond de tiende december een boom kon gaan uitzoeken. Dat vind ik te laat, want ik hou van de sfeer van zo’n versierde boom in huis.

realorfakexmastree6

Vandaar dat ik een paar jaartjes geleden een mooie nepboom heb uitgezocht in de uitverkoop na kerst. Misschien dat er ooit wel weer een echte kerstboom in huis komt, maar voor nu ben ik tevreden met mijn nep kerstboom.

realorfakexmastree5

Ik heb kerstballen in groen en paars op zolder, maar rood is voor mij toch de ultieme kerstkleur, vandaar dat de boom ook dit jaar weer (bijna) volledig in rode ornamenten is uitgevoerd.

realorfakexmastree4

realorfakexmastree3

realorfakexmastree2

realorfakexmastree1-1024x768

realorfakexmastree8

Heb jij een nep of een echte kerstboom?

ondertekening