Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriend een Clarisonic Mia 2. Yay! Ik heb ‘m nu een week in gebruik en tot nu toe vind ik ‘m super fijn. Nieuwsgierig naar mijn eerste indruk? Lees dan verder!

clarisonic mia 2

De Clarisonic Mia 2 is een elektrische gezichtsreiniger. Ik gebruik de Clarisonic ’s avonds en ’s morgens samen met een facewash om mijn gezicht te reinigen. De Clarisonic is niet geschikt voor het verwijderen van oogmake-up.

clarisonic mia 2

Er zit een timer op en de borstel trilt als je van zone moet wijzigen. 20 seconden voor je voorhoofd, 20 seconden voor je neus en kin en 10 seconden voor iedere wang. Het duurt dus maar een minuutje en mijn huid voelt heerlijk schoon na het reinigen.

clarisonic mia 2

De Clarisonic kun je gebruiken met twee snelheden, ik gebruik nu de langzaamste, of zachtste stand. Het borsteltje zou je zo’n drie maanden moeten kunnen gebruiken voordat je ‘m moet vervangen.

clarisonic mia 2

clarisonic mia 2

De Clarisonic Mia 2 kost € 149,- en is te koop in de webshop van ICI Paris XL. Die prijs is niet misselijk, maar volgens mij is hij het geld wel waard. Ik heb ‘m zoals gezegd nu pas een week in gebruik, dus ik kan nog niet echt zeggen wat hij voor mijn huid doet. Ik zal jullie over een maand of twee, drie informeren over mijn ervaring.

clarisonic mia 2

 

Zou jij zo’n gezichtsborstel willen gebruiken?

ondertekening