In september maakte ik ook al eens een wishlist. Met de kerstdagen voor de deur mag ik best een nieuwe maken, toch? Het is deze keer een lijst met vrij veel dure items, hoop dat jullie dat niet erg vinden?
wishlist2header

wishlist_dec20131

1. Urban Decay Naked 3 palette

De jongste loot aan de Naked-boom van Urban Decay. Ik heb het vorige palette uit de serie ook en dat gebruik ik vaak. De Naked 3 is in Nederland niet te koop en online nog maar slecht verkrijgbaar. Nog even geduld dus.
€ 45,00

2. Wii U Zumba Fitness World Party

‘Meer bewegen’ is iets dat altijd een goed voornemen is. Met de Wii U in huis kunnen we weer dit soort games gaan spelen 🙂
€ 39,95

[youtube=http://youtu.be/ax8yk7bFsS4]

3. Sieradenkast Xenos

Deze sieradenkast lijkt me erg handig. Op het moment hebben ze bij de plaatselijk Xenos niet meer hetzelfde model, maar ik hoop ‘m toch nog ergens uit te kunnen halen.
€ 79,95

4. Stormbjorn spiegel met geïntegreerde LED-verlichting van Ikea

Ik doe mij make-up nu altijd op de badkamer en het licht is daar niet je van het. Bij een nieuwe ‘vanity’ (zoals ze dat in het Engels zo mooi zeggen) zou deze spiegel van Ikea niet misstaan. Hij is redelijk nieuw in het assortiment en ik heb nog geen reviews gezien die me vertellen of het licht van deze spiegel echt fijn is.
€ 99,95

5. Wii U Just Dance 2014

Net als de Zumba game; lekker bewegen op muziek!
€ 49,95

6. Simplehuman Sensor Mirror

Deze spiegel zag ik afgelopen zaterdag bij de Bijenkorf..! Echt een topper in het segment volgens mij. Een (voor dit soort modellen) grote spiegel, met licht dat automatisch aangaat als je ervoor staat. Geen snoeren, maar met een accu die 5 weken gaat. Oplaadbaar via usb. Echt een goeie spiegel volgens mij.. maar die PRIJS! Check de video voor uitleg over de werking van de spiegel. Ik ben verliefd ♥… zucht.
€ 249,95

[youtube=http://youtu.be/GpHK8kyaVlc]

Heb jij een van deze items op jouw wishlist staan?