Deodorant. Iedereen gebruikt het (denk ik). Iedereen heeft zo zijn eigen ervaringen ermee. Ik heb zelf altijd periodes een roller gebruikt en dan weer maandenlang een spray. Ook de anti-transpirant van Odorex (de depper) gebruik ik om de paar maanden.deopoll_header

Een stickdeodorant ben ik pas gaan gebruiken sinds ik de Lady Speed Stick ontdekte. In mijn review van 28 december van vorig jaar was ik nog gematigd enthousiast, maar hoe langer ik de Lady Speed Stick gebruik, hoe fijner ik deze deodorant vind.

deopoll

Diverse familieleden hadden mij laatst weer Lady Speed Sticks uit de V.S. meegenomen en als verrassing had een tante ook een Speed Stick voor mijn vriend meegebracht. Ook hij gebruikte nooit sticks, alleen deospray. Hij is ‘m toch gaan proberen en hij is er zelfs erg enthousiast over.

Dat zette me aan het denken en ik ben eigenlijk heel benieuwd; in wat voor vorm gebruik jij deodorant?

[polldaddy poll=7654699]

P.S. ben dus ook benieuwd naar wat de heren gebruiken hè 😉

ondertekening