Gebruik jij foundation? Ikzelf gebruik nu eigenlijk wel iedere dag foundation, maar ik ben ook jarenlang zonder door het leven gegaan. Toen ik het begon te gebruiken heb ik zelf geëxperimenteerd, maar ook een hoop video’s over dit onderwerp bekeken. Ik heb voor jullie een aantal foundation tutorials verzameld. Nieuwsgierig? Klik dan op ‘lees verder’!foundationtutorial_header1

Beautylab: Foundation basics

Serena demonstreert de verschillende gereedschappen waarmee je foundation kunt aanbrengen. Ik ben zelf begonnen met een foundation kwast, toen een spons en nu gebruik ik het liefst een bufferkwast.

Bron: www.beautylab.nl

Nikkie tutorials: Updated foundation routine 2012

Nikkie gebruikt veel high end producten en haar tip is; eerst een goede moisturizer gebruiker. Smeer dus een flinke laag vochtinbrengende crème voordat je je foundation gaat aanbrengen, dan zal je huid er op zijn best uitzien.

Bron: www.nikkietutorials.com

LiveLifeGorgeous: best of basics foundation & concealer

Willemijn en Martine hebben een serie ‘best of basics’ video’s gemaakt. De basis van Clinique die Willemijn noemt wil ik eigenlijk ook eens proberen, omdat ik ook veel rood in mijn gezicht heb. Vind je Clinique te duur, dan zou je ook de perfect face anti-red base van P2 kunnen proberen. Ik gebruik nu wel eens de groene concealer uit het Allround Concealer palette van Catrice.

Bron: www.livelifegorgeous.nl

Vera Camilla: Hoe ik mijn foundation aanbreng + tips

Deze video van Vera heb ik er nog bijgezet omdat zij laat zien hoe ze haar foundation aanbrengt met de beauty blender spons.

Bron: www.veracamilla.nl

Er zijn op Youtube nog duizenden video’s over dit onderwerp te vinden. Ik heb voor deze blogpost gekozen voor Nederlandse beautybloggers (Nikkie is ook Nederlands, maar maakt video’s in het Engels). Wil je meer weten, of wil je andere technieken of producten zien, zoek dan op Youtube of vraag het mij. De zusjes Pixiwoo en Lisa Eldridge bieden ook mooie video’s.

Gebruik jij foundation?

ondertekening