Ik zag gisteren op de Facebook-pagina van Lush dat ze nu uitverkoop hebben. In de online shop en in de winkels krijg je 50% korting op geselecteerde producten.

lush_sale_header

Lush: “We bedenken onze eigen producten en geuren, we maken ze vers en met de hand en gebruiken zo weinig mogelijk of geen conserveringsmiddelen of verpakkingsmaterialen, met alleen maar vegetarische ingrediënten en vertellen je wanneer ze gemaakt zijn.”

Ik heb nog niet zoveel producten van Lush in mijn bezit, maar de producten die ik heb bevallen goed. Vandaar dat ik een kijkje nam op de website.

Mijn oog viel op “Skin’s Shangri La”, een vochtinbrengende crème voor het gezicht. Ik heb daar ooit een tester van gekregen bij aankoop van mijn eerste Lush-product. Het was een super fijne crème en ik wilde ‘m bestellen, maar de prijs heeft me toen toch tegengehouden.

lush_skins-shangri-la-500x500

Nu was deze beauty voor de helft (€ 23,87 voor 45 gram) te koop, dus ik heb ‘m naar huis geklikt. Samen met een stukje zeep genaamd “Noriko” (nu € 3,25 voor 100 gram). Voor mijn vriend had ik nog de scheercrème “Ambrosia” willen bestellen, maar die raakte tijdens het bestel-/twijfelproces al uitverkocht. Helaas pindakaas.

lush_norikosoap-500x500

Nu afwachten wanneer de spullen worden geleverd, ik hoop dat dat nog lukt dit jaar. 😉

Ben jij ook fan van Lush? Ken je de producten niet, maar wil je iets proberen? Wacht dan niet te lang met een kijkje nemen op de site of in de winkels. Ik zag gisteravond dat Skin’s Shangri La online nu is uitverkocht. De sale start vandaag ook in het filiaal in Maastricht. Een overzicht van alle filialen vind je hier.

Happy Shopping!

ondertekening