Ik heb deze kerst een aantal mooie kerstcadeautjes gekregen op het gebied van beauty! Kijk je mee?

 

 

kerstcadeautjes_headerkerstcadeautjes

In dit artikel laat ik jullie de cadeautjes zien die ik op kerstavond heb gekregen. Allereerst heb ik van mijn lieve vriend de Advanced Night Repair 2 van Estée Lauder gekregen. Ik heb dit product laatst in de Bijenkorf staan staan bewonderen, met de opmerking dat ik dat ooit nog wel eens zou willen uitproberen.

kerstcadeautjes_esteelauder

Hij heeft dat meteen opgeschreven en is het voor mij gaan kopen, lief hè?! Ik heb het kerstavond ook de eerste keer gebruikt en Advanced Night Repair voelt fijn aan. Ik ga ‘m nu eerst een maand of 2,3 gebruiken en dan zal ik er een review over schrijven.

Daarnaast had mijn schoonmoeder wat dingetjes voor me besteld bij boozyshop.nl. Het eerste cadeau was het Kardashian Beauty Touch Tones palette in de uitvoering Mirage. Yup inderdaad, een make-up product uit de koker van de zusjes Kardashian.

kerstcadeautjes_kardashianpallette

Een palette met mooie kleuren: 2 matte highlighters, dan tinten van licht- naar donkerbruin en een gouden accentkleur helemaal rechts. De swatches laten de kleuren wat beter zien:


kerstcadeautjes_kardashianpallette_swatches

Ik vind dit palette heel fijn, heb er al een paar looks mee gemaakt. De oogschaduws hebben goed pigment.

kerstcadeautjes_sleekblush3

Ook kreeg ik een blush van Sleek in de kleur Rose Gold. Deze vind ik echt super mooi. De kleur lijkt heel erg roze, maar dat valt wel mee.

kerstcadeautjes_sleekblush2
In de swatch zie je dat de blush ook een mooie glans heeft. Zo’n blush had ik nog niet in mijn stash.

kerstcadeautjes_sleekblush

Als volgende cadeautje kreeg ik een poederkwast van Real Techniques. De producten van dit merk zijn gemaakt Samantha Chapman van het Youtubekanaal Pixiwoo.

kerstcadeautjes_rtkwast2

Zij en haar zus Nicola zijn zelf make up artists en vonden dat er geen goede kwasten voor een redelijke prijs te koop waren. Daarom heeft Samantha zelf een lijn kwasten ontworpen. Ik heb al veel positieve reviews over deze kwasten gelezen, dus ik ben benieuwd hoe die mij gaat bevallen.

kerstcadeautjes_rtkwast1

Het laatste cadeautje op kerstavond was een setje brush guards. Dit zijn een soort hoesjes van kunststof die je om je make-upkwasten kunt schuiven als je ze bijvoorbeeld wil meenemen op vakantie. Ik ga ze gebruiken om ze rond een paar kwasten te schuiven nadat ik die heb gewassen. Een paar Zoeva kwasten drogen een beetje ‘punky’ op, dus ik hoop ze zo weer in het gareel te krijgen.

kerstcadeautjes_brushguard

Ik ben heel blij met mijn cadeautjes! In een ander artikel zal ik nog de cadeautjes laten zien die ik op eerste kerstdag heb gekregen.

Reviews volgen later!

ondertekening