31 december, ik heb het gered! Iedere dag van december heb ik voor jullie een artikel online gezet. Blogmas is geslaagd wat mij betreft. Ik vond het iedere dag schrijven erg leuk, maar toch moeilijk te combineren met mijn full-time baan. Maar ik wil wel regelmatiger gaan schrijven dan tot december het geval was.

31-12-2013

Mijn voornemen voor 2014 daarom is om iedere week 3 artikelen op mijn blog te zetten; op maandag, woensdag en vrijdag. Ook ben ik eraan het denken om een enquete te maken zodat jullie aan kunnen geven wat je leuk vindt op debbieschrijft.nl en waar je eventueel meer over zou willen lezen.

Ik hoop in ieder geval dat jullie mijn schrijfkunsten van afgelopen maand en jaar hebben gewaardeerd en ik wil jullie bedanken voor jullie likes en reacties! Ik ga mijn best doen om jullie ook in 2014 weer te boeien met interessante artikelen!

Rest mij alleen nog om jullie voor vanavond een gezellige en veilige jaarwisseling toe te wensen. Ik hoop dat jullie 2014 in goede gezondheid en met veel plezier en voorspoed gaan beleven!

01-01-2014

Gelukkig Nieuw Jaar! Happy New Year! Gott Nytt År! Happy New Year! Schönes Neues Jahr!

ondertekening

 

P.S. ook van Frank!