Catrice, mijn favoriete budgetmerk qua make-up, brengt regelmatig een limited edition collectie uit. Die limited editions zijn meestal erg populair en vliegen dus vaak de winkel uit. Voor maart staat Crème Fresh by Catrice op de planning; veel pastels en ’60 invloeden.

De ontwerpers kiezen komend lente/zomerseizoen 2014 voor sixties outfits in sorbetkleuren, opgestoken kapsels à la Audrey Hepburn, cat eye zonnebrillen en opvallende eyeliner looks. Kleuren als mintgroen, abrikoos en roze zorgen voor een subtiel, sensueel beeld. De nieuwe Limited Edition “Crème Fresh” by CATRICE biedt hierop geïnspireerd een schitterende retrostijl in maart 2014. Highlights van de collectie: de Gradation Blush in verrukkelijke framboostinten en de crèmige Lip Balms met een semitransparante textuur.

Daar zijn de 60’s – by CATRICE.

Crème Fresh by CATRICE – Powder Eyeshadow

Passie voor pastels. De poederachtige oogschaduwen met een ultrazachte textuur zorgen voor een subtiele oogmake-up met een absolute lente-uitstraling! Vier tinten, elegant crème, fris mintgroen, zachtroze en chocoladebruin met een zilverachtig parelmoereffect, laten de ogen stralen. Voor een open blik à la Jackie O. Verkrijgbaar in C01 Jame’s Brown, C02 Another Pink Panther,
C03 Evergreen 60s en C04 So Jackie O.

catr_cremefresh_es_041

Consumentenadviesprijs:  € 2,99

Crème Fresh by CATRICE – Gradation Blush

Futuristisch ombré. Deze blush met een heerlijk zachte textuur in helder framboosroze is een waar hoogtepunt in de collectie. De fashionable kleurgradatie verzekert je van een frisroze look op de wangen en gezichtscontouren. Verkrijgbaar in C01 Waterloo Sunrise.

Consumentenadviesprijs:  € 3,99

Catrice Cr me Fresh Gradation Blush

Crème Fresh by CATRICE – Lip Balm

Beauty patisserie: een verrukkelijke glans en een vleugje kleur. De Lip Balms van Crème Fresh hebben een bijzonder crèmige textuur en bieden lippen een ongekende zachtheid en subtiele kleur. Het futuristische design heeft de typische retrocharme van de jaren ’60. Het effect is vrijwel transparant in roze, abrikoos en mintgroen.  Verkrijgbaar in C01 Another Pink Panther, C02 Evergreen 60s en C03 The Peach Boys.

Consumentenadviesprijs  € 3,99

catr_cremefresh_lipbalm

Crème Fresh by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer

Swingende sixties! Snoepkleurtjes met ultieme dekking en ultieme glans. Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeel, mintgroen en helder framboos, allemaal met het populaire metal effect, geven nagels direct een perfect afgestemde look. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en effectief met het extra brede reservoirkwastje. Verkrijgbaar in C01 The Peach Boys, C02 Make Fast At Tiffany’s, C03 Evergreen 60s, C04 Another Pink Panther en C05 Light Your Fire.

catr_cremefresh_unl_01

Consumentenadviesprijs:  € 2,99 

“Crème Fresh” by CATRICE is in maart 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Ik vind de lakjes wel interessant. Op de website van Catrice vond ik deze video waarin ze de nagellak in een bekend 60s patroon aanbrengen. Erg leuk:

Zie jij iets dat je leuk vind in deze limited edition van Catrice?

*Informatie over nieuwe producten die ik via persberichten die ik binnenkrijg zal ik jullie vanaf brengen onder de noemer ‘vvdp’: vers van de pers.

ondertekening