Urban Decay bracht eind vorig jaar het derde palette in de ‘Naked’ serie uit. Geschikt voor het maken van ‘nude’ of naturelle ooglooks. Het eerste palette bevatte brons-kleurige tinten en het tweede bevatte taupe-kleurige tinten. Het derde en nieuwste palette bevat roze-kleurige tinten! Aangezien ik veel roze en bruine oogschaduw combineer was dit er een die ik moest en zou kopen. Naked 2 heb ik nu bijna twee jaar en dat palette bevalt heel goed. Benieuwd of Naked 3 ook zo’n topper is?

ud-naked3_header

Verpakking

Naked 3 wordt verpakt in een kartonnen doos met daarin een mooie metalen doos, gevuld met 12 kleuren.

ud-naked3_verpakking

Bij de verpakking krijg je ook nog testers van alle oogschaduwprimers die UD verkoopt. Deze heb ik nog niet getest, maar dat ga ik zeker nog wel doen.

ud-naked3_primer-sample

Inhoud

Dan nu de inhoud, want daar gaat het immers om he?

ud-naked3_open

Er zit een kwast bij, maar die was er al uitgevallen ;-). Hij schijnt best goed te zijn, maar die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik gebruik eigenlijk liever mijn eigen kwasten.

Swatches

Hieronder zie je de kleuren van kortbij, met de swatches eronder. De swatches zijn gemaakt op een droge arm, zonder primer.

ud-naked3_swatchespalette

Foto’s maken van de swatches lukte helaas niet zo best. Om jullie toch een goed beeld te geven zet ik de uitleg van Urban Decay erbij:

 • Strange (pale neutral pink matte-satin)
 • Dust (pale metallic pink shimmer w/iridescent micro-glitter)
 • Burnout (light pinky-peach satin)
 • Limit (light dusty rose matte)
 • Buzz (metallic rose shimmer w/silver micro-glitter)
 • Trick (light metallic pinky-copper shimmer w/tonal micro-sparkle)
 • Nooner (medium pinky-brown matte)
 • Liar (medium metallic mauve shimmer)
 • Factory (pinky-brown satin)
 • Mugshot (metallic taupe shimmer w/slight pink shift)
 • Darkside (deep taupe-mauve satin)
 • Blackheart (smoky black matte w/rosy red micro-sparkle)

Zoals je bij de swatches kunt zien valt Strange weg tegen mijn huid, ik gebruik ‘m als basis over mij hele ooglid. Verder heb ik alle kleuren, behalve Darkside en Blackheart, al eens gebruikt. Sinds ik het heb, heb ik het palette eigenlijk nog iedere dag gebruikt en ik ben erg enthousiast!

ud-naked3_rechtop

Doordat het zo’n donker en somber weer is de meeste dagen ben ik helaas nog niet in de gelegenheid geweest om ooglooks te fotograferen. Maar als jullie dat leuk vinden (en het weer meewerkt) zal ik mijn best doen om binnenkort een ooglook te plaatsen.

Ik heb het Urban Decay Naked 3 palette besteld bij beautybay.com. Daar kost het 40 £, wat neerkomt op zo’n 48 €. Best een investering, maar de kwaliteit is super goed en je doet er heel lang mee. Standaard verzending is gratis. Wil je je pakketje kunnen volgen via track and tracé, dan betaal je zo’n 6 € meer.

Heb jij al het Urban Decay Naked 3 palette al?

 ondertekening