Op Facebook zag ik laatst een aankondiging van Shirley Born van Sjurlie Fotografie voor een winterfotoshoot en make over. Super leuk, ik kon wel wat nieuwe (profiel)foto’s gebruiken! Op bijna alle social media heb ik als profielfoto namelijk nog een foto die minimaal 4 jaar oud is. Met bruin haar, terwijl ik nu toch een heel stuk blonder ben haha. Op mijn blog had ik laatst al eens een redelijk gelukte selfie gezet, maar dat was toch niet je van het.

Professionele foto’s, dat leek me wel wat! Dus op 23 januari reed ik richting Elsloo, waar ik in de kapsalon van Aniek Driessen (Made by Aniek) van krullen werd voorzien. Die krullen maakte Aniek met behulp van een stijltang. Het resultaat vond ik super mooi! En, ik weet nu ook hoe ik ze zelf kan maken. Score!

Fotografie: Shirley Born

Fotografie: Shirley Born

Fotografie: Shirley Born

Fotografie: Shirley Born

Na ‘hair’ was ’t tijd voor make-up. Denise van Beautysalon Denise maakte mij mooi op met producten van Pupa Milano. Zilver en taupe, een combinatie die ik zelf nog niet eerder had gebruikt, maar ik vond het wel erg mooi.

makeup1

makeup2

Daarna maakte Shirley van Sjurlie Fotografie de foto’s voor een mooie turquoise wand in de salon van Denise. Het was een beetje vreemd om ineens voor professionele lampen en een professionele fotograaf te staan (first time for me), maar het was wel erg leuk. “Kijk naar links, kijk naar de lamp. Kijk naar de muur en draai dan naar mij toe.” 😉

fotomaken

Het ging best snel voorbij, maar ik ben heel tevreden met het resultaat. Ik kan je zo’n fotoshoot echt aanraden!

Ik had op Instagram/Facebook deze foto van de fotopagina gezet en daar kwamen heel leuke reacties op. Leuk!

 

Bij de fotoshoot zat 1 afdruk inbegrepen, maar je kunt ook digitale foto’s bestellen. Dit is één van de foto’s die ik heb besteld:

lage_resolutie_prive_gebruik-dsc_2918

Je zult ze links en rechts als profielfoto’s bij de diverse social media zien verschijnen!

Wat vind jij van mijn nieuwe profielfoto’s? Heb je zelf al eens professionele foto’s laten maken?

ondertekening

P.S. vind je dit een leuk artikel? Volg me dan op Facebook.