En dan is het zondag, van week 6. Over Opel Adam, Jussi Adler-Olsen, IKEA en Down Under.week6_header

Vanaf deze week geef ik jullie (iedere?) zondag een kijkje in mijn activiteiten van de afgelopen week. Ik zag dit leuke idee op de blog van Maud: http://beautybeforebreakfast.nl.

Gezien: de Opel Adam! Mijn vriend is langzaam bezig met het uitzoeken van een nieuwe lease-auto en zo kwamen we zaterdag bij de Opeldealer terecht. Daar stond de nieuwe Opel Adam. Een klein autootje dat de concurrentie aan moet gaan met de Mini en de Fiat 500 denk ik. Op zich een grappig ding, lijkt een beetje op een verbrede en dan platgeslagen Ford Ka. Je mag zelf de kleurstelling bepalen, net als bij de DS3 van Citroën. Een grappig autootje, het model dat in de garage stond had zelfs een wolkendak met sterretjes aan de binnenkant! Véél te klein, maar wel een hoog ‘cuteness’-gehalte. For the record; mijn vriend ging kijken naar de Opel Astra GTC 😉

Nu we ’t toch over auto’s hebben; ik heb deze week ook nog 2 Tesla’s zien rijden. Eentje stond op de parkeerplaats. Deze Tesla’s (model S) zijn elektrische auto’s. Ze zijn mooi, maar prijzig, vanaf € 66.000,-. Ik vond het wel bijzonder om er twee vlak na elkaar te zien rijden.

Gelezen: veel blogjes en mijn boek van Jussi Adler Olsen: De noodkreet in de fles.

Gehoord: op het werk kregen we goed nieuws over een bonus 🙂

Gedaan: naar de IKEA geweest. Op zaterdagmiddag is dat toch echt geen goed plan. Volgende keer weer op een avond door de week, óf de zaterdag tussen 17:00 en 20:00 eens proberen.

Gegeten: Spare ribs bij restaurant Down Under in Sittard, met een collegaatje. Dat was lekker!

Gedronken: veel Bar le Duc citroen, mijn favoriete drank! Ook thee en koffie, maar de automatenkoffie op ’t werk hangt me alweer de neus uit 🙁

Gedacht: dat het nu toch echt wel eens winter mag worden. En dat ik mijn blog eens moet gaan overzetten naar een self-hosted WordPress site.

Gelukkig: dat ik afgelopen week niet extern hoefde voor mijn werk. Vorige week was ik drie dagen extern (inclusief twee hotelovernachtingen) en dat is toch best wel vermoeiend.

Gelachen: om allerlei grappige filmpjes op YouTube en om de film The Wolf of Wall Street. Deze film was leuk, maar ik werd er niet lyrisch van.

Geërgerd: kan me niet herinneren dat ik me deze week aan iets heb geërgerd. Positief, toch? (Of misschien toch wel een beetje, aan de drukte bij IKEA.)

Gewenst: een cover voor mijn MacBook Air; in de kleur turquoise of aqua. Had er een willen kopen van het merk Speck (via de Apple Store), maar zag eigenlijk te veel negatieve reviews. Nu een andere zoeken.

Gekocht: nog wat kleding en schoenen in de uitverkoop, bij Didi en Bie de buurvrouw. En een nieuwe kast voor mijn make-up, bij IKEA!

Geklikt: het programma van de ‘on’-conferentie WebCoast in Göteborg. Da’s een conferentie over internet, social media, bloggen en dat soort dingen, zónder vast programma en sprekers. Het punt is dat je er naartoe kan gaan en zelf een idee kan pitchen, of een workshop kan geven als je dat wil. Het concept lijkt me heel leuk, én het is in Zweden. Dubbel goed! Cool ook dat ik me realiseerde dat ik de Zweedse site zonder al te veel problemen kon lezen 🙂

Een van de twee Tesla's die ik zag.

Een van de twee Tesla’s die ik zag.

De Opel Adam met het wolkendak!

"From where i'm standing" Broek en top van Didi, schoenen van 'Bie de buurvrouw'

“From where i’m standing”Broek en top van Didi, schoenen van ‘Bie de buurvrouw’ 

Nou, ik hoop dat jullie dit inkijkje leuk vonden. Volgende week weer?

ondertekening

 

P.S. Vond je dit een leuk artikel? Laat dan een reactie achter.