Ik kreeg deze crème van Vichy laatst toegestuurd omdat ik die had gewonnen bij een winactie van Curvacious. Bij het pakket zat nog een handdoekje, een bodylotion voor de droge huid en een mini van een miscellaire reiniger. De laatste twee producten heb ik nog niet gebruikt. De moisturizer heb ik nu al een tijd in gebruik, dus kan ik jullie vertellen wat ik ervan vind. Nieuwsgierig naar mijn mening?

Ik heb al eens eerder dag- en nachtcrème van Vichy gekocht bij de apotheek en die was goed bevallen. Ik was dus ook erg nieuwsgierig naar deze. Volgens Vichy is deze crème bedoeld voor vrouwen met een gevoelige en droge huid, die een langdurige, effectieve hydratatie willen.

Omdat de gevoelige huid optimale hydratatie nodig heeft om de opperhuid te versterken en de huidbarrière te herstellen, combineert Aqualia Thermal de kracht van Thermaal bronwater van Vichy dat rijk is aan 15 zeldzame mineralen met de werking van toonaangevende hydraterende bestanddelen en rijke Sheaboter, om de huid intensief te hydrateren en tot 48 uur lang comfortabel aan te laten voelen. De formule die verrijkt is met Aquabioryl™ dat in staat is het gevoel van hydratatie en zachtheid op de huid te versterken, transformeert de huid, wat ook voelbaar is bij aanraking.
De perfect gehydrateerde huid die comfortabel aanvoelt, is elke dag beter bestand tegen de dagelijkse schadelijke invloeden. Ze is zachter en zichtbaar mooier.

vichy_verpakking

Je kunt deze moisturizer als dagcrème en/of nachtcrème gebruiken. De substantie is heel fijn. Laat zich goed uitsmeren, het duurt alleen vrij lang voordat hij goed is ingetrokken. Althans bij mijn huid. Er zit een heel subtiel geurtje aan, maar dat vind ik prettig. Mijn huid heeft geen moeite met het gebruikte parfum.

vichy_closeup

Ik gebruik Vichy Aqualia Thermal Riche als dagcrème. Ik moet wel opletten dat ik niet te veel aanbreng, want dat kan mijn huid het niet goed verwerken en blijft ze glimmen. Deze variant is eigenlijk iets te rijk voor mijn huid als dagcrème, maar ik zou ‘m ook als nachtcrème kunnen gebruiken. Er is ook een lichte variant in dezelfde lijn en ik denk dat die beter geschikt is voor mijn huid.

vichy_swatch

Je koopt Vichy Aqualia Thermal Riche voor ongeveer € 15,- per 50 ml bij je (online) apotheek. Deze crème wordt ook verkocht in tubes, iets wat ik zelf wel fijner vind. Dat werkt wat hygiënischer en je kunt de hoeveelheid die je nodig hebt wat beter doseren.

Geschikt voor jou?

  • Ja, als je een droge, vochtarme huid hebt
  • Ja, als je geen ‘gedoe’ wil met een aparte dag- en nachtcrème

Heb jij wel eens producten van Vichy bij de apotheek gekocht?

BewarenBewaren