Oh, wat vind ik dat toch leuk. Zo’n internet vol met filmpjes van katten die slapen op de meest gekke plekken, van katten die vechten met de meest formidabele tegenstanders, van katten die met hun kopje onder de kraan hangen, enzovoort, enzovoort. Ik kan er geen genoeg van krijgen en ik denk jullie ook niet. Daarom deel ik met jullie de leukste video’s die ik recent ben tegengekomen.

kattenfilmpjes_header

This is Waldo, the Kitten, Sleeping on a Bookshelf.

Deze drukt met zijn poot op ’t schoteltje als hij eten wil..

Twee katten die werden geadopteerd door een Canadese bandenwinkel

kleine kat versus GROTE HOND

Drive Thru Cat Wash

Ben je de filmpjes nog niet moe? Ok, nog eentje dan, van doosliefhebber Maru!

“Maru did not readily use this Kamakura house. However, he came to like it when I put it on his favorite chair,” said Mugumogu.

Deze video’s staan allemaal gewoon op YouTube, maar ik heb ze ontdekt via lovemeow.com. Op die site vind je ook diverse mooie verhalen van katten die zijn gered uit een miserabel bestaan en nu een mooi leven hebben.

Vind jij kattenfilmpjes kijken ook zo’n leuk tijdverdrijf?

ondertekening