En dan is het zondag in week 7 van 2014; over Soof, Reddit, Glee en Rusland.week7_header

Gezien: de film Soof! Verder weinig van Olympische Spelen. Ik heb eigenlijk alleen de medaille-uitreikingen gezien. En de koning en koningin.

Gelezen: weer veel blogs en ook een aantal nieuwe blogs via mijn ‘Spam je blog’-artikel (ik weet ’t, daar was ik een beetje laat mee..). Ook een interessante AMA (ask me anything) op Reddit van een mevrouw die samen met haar zus in Auschwitz aan de tweelingexperimenten werd onderworpen en het heeft overleefd. Ik heb dat ook op mijn Facebook gedeeld, check it out, erg indrukwekkend.

Gehoord: ik heb een beetje een guilty pleasure; als ik lang in de auto zit luister ik vaak naar de liedjes uit de serie Glee. Lekker meezingen ūüėõ

Gedaan: dit weekend heb ik veel foto’s gemaakt voor reviews. En een beetje opruiming gehouden. Door de nieuwe kast die ik vorige week heb gekocht stond een ladenkastje ontzettend in de weg, dus dat heb ik weggegeven via Marktplaats.

Edit: was dit bijna vergeten te melden, maar ik heb vandaag mij haar voor het stijl maken ‘geprept’ zoals Mascha van beautygloss.nl beschrijft in dit artikel. Mijn haar zit inderdaad beter vind ik, alleen benieuwd of het preppen ook nog iets verandert aan de houdbaarheid van mijn haar. Nu was ik het meestal om de drie dagen.

Gegeten: dinsdag ben ik met een vriendin gaan uiteten en zaterdag met mijn vriend. Ik had nog steeds dinercheques in mijn portemonnee die ik heb gekregen bij mij 12,5 jubileum op ’t werk. Gelukkig blijven die geldig en nu zijn ze in ieder geval op.

Gedronken: weer voornamelijk Bar le Duc citroen en te veel vieze koffie.

Gedacht: no bad thoughts this week, just good thoughts ūüôā

Gelukkig: met mijn vriend. Soms kun je ineens daarbij stilstaan en je dat realiseren he? heb jij dat ook wel eens?

Gelachen: tijdens de film Soof.

Ge√ęrgerd: kan me niet herinneren dat ik me ergens aan heb ge√ęrgerd dat hier het vermelden waard is.

Gewenst: dat de maatschappij in Rusland zich eens laat onderwijzen en inziet dat ze de homo’s, lesbi√ęnnes, biseksuelen en transgenders schandelijk behandelen.

Gekocht: Vandaag zijn we even naar de koopzondag in Roermond geweest, maar daar heb ik niks gekocht. Ben wel deze week bij Kruidvat geweest en daar heb ik al goed ingekocht van de nieuwe collectie van Essence en Catrice. Reviews volgen later!

Geklikt: ik heb bij Miniinthebox een cover voor mijn Macbook Air en een bijpassend hoesje voor mijn telefoon naar huis geklikt. De spullen komen uit China, dus het duurt nog wel een week voordat ze hier zijn.

Blogpostjes die je deze week hebt kunnen lezen op debbieschrijft.nl:

Essence en Kruidvat goodies die ik bij Kruidvat heb gekocht

Essence en Kruidvat goodies die ik bij Kruidvat heb gekocht

bye bye ladenkastje, bedankt voor je bewezen diensten

bye bye ladenkastje, bedankt voor je bewezen diensten

The Winter Olympics in Sochi: all eyes on Russia

The Winter Olympics in Sochi: all eyes on Russia

Ik heb deze week eigenlijk maar heel weinig foto’s gemaakt. Zal proberen om komende week mijn leven te beteren!

ondertekening

P.S. vind je dit een leuk artikel?¬†Dan zou ik het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin’.