Mijn Pupa Multiplay oogpotlood dat ik december 2012 (!) kocht was nu toch bijna op. Ik had ter vervanging een hele tijd geleden al een bruin oogpotlood van Wet ‘n’ Wild gekocht, maar dat bleek veel te hard te zijn. Aangezien het oogpotlood van Pupa zo goed beviel besloot ik weer hetzelfde te kopen. Tijdens mijn speurtocht naar webshops die Pupa verkopen kwam ik uit bij OnlineMakeUp.nl.

Het nieuwe potlood en het stompje van het oude :-)

Het nieuwe potlood en het stompje van het oude 🙂

Ik klikte het potlood in mijn mandje voor € 13,50. Misschien prijzig voor een oogpotlood, maar ik hem ‘m bijna iedere dag gebruikt en nog heb een jaar en drie maanden mee gedaan!

Verder bestelde ik ook nog een lippenbalsem: de Maybelline Babylips in de variant ‘Hydrate’ (€ 3,49). Ok, ik heb natuurlijk al genoeg lippenbalsems, maar ik was toch ook benieuwd naar deze.

babylips-verpakking

babylips

Ook liet ik een nagellak van Essie meesturen. ‘For the twill of it’, uit de herfstcollectie van 2013. Die vond ik meteen mooi en ik wilde ‘m kopen sinds de collectie uitkwam, maar ik greep er steeds naast. Het is een olijfgroen nagellak met veel grijs en mooie shimmers in blauw & roze. Deze kleur verandert in ieder licht, volgens mij noemen ze dat duochroom? Zoals iedere nagellak van Essie kostte deze ook € 9,95.

The name

The name

The bottle

The bottle

The swatches. Ik vind 'm deze kleur prachtig!

The swatches. Ik vind ‘m deze kleur prachtig!

Qua webshop ben ik tevreden over OnlineMakeUp.nl. Je hoeft geen verzendkosten te betalen. De producten wordt goed verpakt verstuurd, in een knalroze bubbelenvelop. Ik heb de bestelling op zondag geplaatst en dinsdag had ik mijn pakje in huis. (Op werkdagen bestellen voor 17:00, volgende dag in huis.)

Prima toch?!

Heb jij al eens iets besteld bij deze webshop?

ondertekening

 

P.S. als dit artikel je bevalt zou je me kunnen volgen op Twitter.