En dan is het zondag, week 8! Over UFC, Kiev, mozaïek en Keulen.
week-8_header

Gezien: een paar afleveringen van ‘Behind the scenes: Ronda Rousey’. Zij is een Olympische judoka die nu MMA (mixed martial arts) vecht in de UFC. Mijn vriend kijkt graag naar UFC gevechten die eerst alleen door mannen werden gedaan. Sinds februari 2013 is er ook een dameskampioenschap. Ik vind die gevechten helemaal niks, maar de kijkjes achter de schermen vind ik wel erg leuk.

Gelezen: niks bijzonders, weinig tijd gehad voor mijn boek.

Gehoord: over de onrust in Kiev, maar eigenlijk weet ik het fijne er nog niet van. Weinig radio of tv nieuws meegekregen.

Gedaan: een workshop Mozaïek. Met mijn zus en een paar vriendinnen/bekenden doen we regelmatig workshops die in de aanbieding zijn via Groupon, Social Deal, etc. Deze keer was het een workshop Mozaïek; een vierkante plaat met een spiegeltje erop bekleden met mini tegeltjes. Ik was donderdag moe en had eigenlijk niet zo’n zin om te gaan. Daardoor was ik ook niet zo heel creatief, maar heb ik gewoon een simpel geometrisch ‘design’ gemaakt. Ik was vrij vroeg klaar, dus heb ik mijn zus en de anderen nog geholpen. Zij hadden allemaal wat spannendere projecten, die veel tijd in beslag namen. Al met al hadden we toch een erg gezellige avond.

Gegeten: het is niet te geloven, maar ik ben deze week alwéér met vriendinnen gaan eten! Normaal gesproken doe ik dat niet iedere week haha. We waren vrijdagavond geweest bij Beerkompanie, op het Pancratiusplein in Heerlen. We hadden alledrie de saté gekozen en die werd geserveerd aan een vreemde hangconstructie. Het smaakte wel lekker!

Gedronken: Lipton Ice Tea Green en Bar le Duc citroen, verder niks bijzonders.

Gedacht: dat ik nu toch langzaam begin te verlangen naar voorjaar. Nu hoeft er voor mij ook geen winter meer te komen!

Gelukkig: ja

Gelachen: de sitcom Outnumbered is weer op de BBC. I love it!

Geërgerd: aan de rijstijl van veel Duitsers, toen we naar Keulen gingen gisteren

Gekocht: een nieuw borsteltje voor mijn Clarisonic. De oude is nog niet helemaal versleten, maar ik kwam ze tegen bij de Douglas in Keulen.

Geweest: gisteren ben ik met vriendin gezellig gaan shoppen in Keulen. Tot onze verrassing stonden daar bij Saturn nog een stuk of 20 PS4 game consoles! Deze is in Nederland ook al uit, maar steeds hopeloos uitverkocht. Maar nee, we hebben geen PS4 gekocht 🙂

Mozaïek: stap 1

Mozaïek: stap 1

Mozaïek: stap klaar

Mozaïek: stap klaar

Het ingewikkeldere werkstuk van mijn zus. Nadat ik klaar was heb ik haar geassisteerd.

Het ingewikkeldere werkstuk van mijn zus. Nadat ik klaar was heb ik haar geassisteerd.

De spiesen bij Beerkompanie #verycharmingpicture.

De spiesen bij Beerkompanie #verycharmingpicture.

Het toetje bij Beerkompanie was ook erg lekker: crème brulée

Het toetje bij Beerkompanie was ook erg lekker: crème brulée

Op onbekende plekken maak ik meestal een foto van waar we de auto geparkeerd hebben.

Op onbekende plekken maak ik meestal een foto van waar we de auto geparkeerd hebben.

De voorraad PS4 bij Saturn.

De voorraad PS4 bij Saturn.

Doordat het een drukke week was met een verschuiving in de planning heb je deze week helaas maar 2 artikelen kunnen lezen op debbieschrijft.nl:

Hoe was jouw week?

ondertekening

P.S. vind je dit een leuk artikel? Volg me dan via Facebook.

♥ Bloglovin’
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest