Ik was laatst door het Netflixaanbod aan het zappen en toen kwam ik de serie Pretty Little Liars tegen. Ik had er al vaker iets over gelezen en ik vond de serie altijd een hoog ‘Beverly Hills 90210′-gehalte hebben. Zo’n serie vond ik vroeger geweldig vond en nu weet ik niet meer waarom ik die dat zo geweldig vond 😛

aria-ezra-hanna-map-pretty-little-liars-favim-com-336871

Enfin, ik besloot toch een aflevering te kijken om te zien of ’t inderdaad weer zo’n high school serie is. Ik moet zeggen: i’m hooked!

Pretty Little Liars is een tienerdramaserie. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Sara Shepard. Alison, Aria, Hanna, Emily en Spencer zijn beste vrienden en de populairste meisjes op de Rosewood High School. Tijdens een slaapfeestje verdwijnt de leider van de groep, Alison. Hierna valt de vriendengroep uit elkaar. Een jaar later als Aria terug komt uit IJsland krijgen ze allemaal berichten van iemand die zich “A” noemt. Deze persoon dreigt de geheimen die ze hadden bekend te maken. Als het lichaam van Alison is gevonden proberen ze achter de identiteit van “A” te komen.

Zeg nou zelf; klinkt niet heel erg opwindend he? Toch is het slim gemaakt, want ik blijf kijken 🙂

pll_bed
pll

Pretty Little Liars is van ABC en het vierde seizoen wordt nu uitgezonden. Ik kijk via Netflix, waar je alle afleveringen kunt zien, én iedere week komt een nieuwe aflevering beschikbaar, een paar dagen nadat die bij ABC in Amerika is uitgezonden. Ik heb dus nog wat in te halen, want ik ben pas bij aflevering 13 van seizoen 1. Mijn favoriete personage is Hanna Marin.

Kijk jij Pretty Little Liars?