Nu denk je wellicht “Plog? Wat is dat nu weer!?” Ik zal je een stukje etymologie geven. Blog komt van weblog. Toen gingen mensen ‘vloggen’, bloggen in de vorm van een video. Dus dat je momenten uit je leven in de vorm van video deelt met anderen. Nu hebben we ‘ploggen’, dat komt van photobloggen. Dus dat je momenten uit je leven in de vorm van foto’s deelt met anderen. Meestal wordt er per artikel een dag geplogd. Ik heb geprobeerd om dat afgelopen zondag te doen. Benieuwd of dat gelukt is?

plog_23-02_header

De dag beginnen met een lekker ontbijtje: Optimel yoghurt in Griekse stijl met muesli.

ontbijt

Ontbijten betekent ook blogjes lezen…

blogjeslezen

… en Luna die op mijn vingers kijkt.

ontbijt-luna

Even de routebeschrijving naar de workshop fotografie voor bloggers checken, want daar ga ik vandaag naartoe! De workshop vindt plaats op een oud kazerneterrein en dat staat niet in navigatiesystemen. Dus ouderwets met een routebeschrijving 🙂

routebeschrijving

Outfit of the day

ootd

Bammetjes mee voor onderweg. De workshop begint om 13:00 uur dus ik lunch in de auto.

bammetjes-mee

’t Was toch even zoeken, maar: I made it. Kijk maar! Over de workshop vertel ik jullie later meer.

workshop

En weer onderweg naar huis vanuit Vught!

op-weg-naar-huisMijn vriend had dit weekend helaas last van een buikgriep, dus ik heb voor mezelf een stoommaaltijd gehaald bij AH. Hoewel die normaal wel lekker zijn viel deze toch een beetje tegen.

diner

De rest van de avond heb ik voor de tv en achter de laptop doorgebracht, terwijl ik ook nog mijn vriend een beetje heb verzorgd, maar daar heb ik geen foto’s meer van gemaakt.

Wat vinden jullie van zo’n plog? Leuk of niet? Als jullie ’t wel leuk vinden zal ik proberen om de volgende keer meer foto’s te maken.

ondertekening

♥ Bloglovin’
♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest