Gezien: weer afleveringen van Pretty Little Liars. Maar ook weer de eerste verse aflevering van Suits! Daarnaast heb ik een stukje van True Detective gekeken en dat was veelbelovend. Een serie die ik samen met Frank ga kijken denk ik.

Gelezen: Informatie over allerlei plugins en widgets voor WordPress. En aantekeningen gemaakt.

aantekeningen

Gehoord: Vogels! Als ik ’s morgens opsta zijn er al veel vogels te horen 🙂

Gedaan: Veel onderzoek voor mijn blog.

Gegeten: Deze week hebben we redelijk goed gegeten, onder andere ook spruiten, bij schoonmoeders. ‘Vroeger’ lustte ik nooit spruiten, zoals waarschijnlijk ieder kind. Maar ’tegenwoordig’ vind ik ze lekker.

Gedronken: Bar le Duc citroen en Optimel Puur. Heb je die laatste ook al eens geproefd? Is niet zo zoet als de andere en ze zeggen dat er ook geen zoetstoffen inzetten. Zo smaakt het in ieder geval wel inderdaad. Gisteren heb ik mijn eerste Liefmans Fruitesse van dit jaar gehad. Op een terras! In de zon!

kasteelenliefmans

Gedacht: HET. WORDT. LENTE! En dat we de zomervakantie eens moeten gaan plannen!

Gelukkig: JA

Gelachen: Geen dijenkletsers deze week.

Geërgerd: Ja, een beetje op mijn werk. Maar tijdens een dagje thuiswerken lag Luna weer zo lief naast me te slapen 🙂

sleeping beauty

Gewenst: ZON

Gekocht: Niet gekocht, wel gewonnen: een jeans van Junarose. Die wordt nog opgestuurd, ben benieuwd! En ik heb een nieuwe bril uitgezocht. Moet dinsdag nog mijn ogen gaan laten meten want ik had mijn (harde) lenzen in. Dus duurt nog een weekje of 2 voor ik ‘m heb. Wat vinden jullie ervan?

nieuwe bril
En ik had een bosje tulpen gekocht. 

tulpen

Geklikt: same as last week: véél wordpressgerelateerde zaken en verder veel blogjes.

Deze week heb je op debbieschrijft.nl kunnen lezen:

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

TMI tag: too much information?!

Stapelreview: groene primers

Het belooft vandaag ook weer heerlijk weer te worden. Dus ga naar buiten en geniet ervan!

ondertekening

P.S. vind je dit een leuk artikel? Volg me dan via Instagram.

♥ Bloglovin’
♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Pinterest