In deze ‘Vers van de Pers’ deel ik met jullie persberichten van Catrice, Hema en Didi.

Limited Edition “Haute Future” by CATRICE

Toekomstvisioenen. De nieuwste ontwerpen zijn futuristisch, edgy en direct. Reflecterende vlakken, holografische materialen en metallic elementen brengen de toekomst naar deze tijd. Deze krachtige digitale look biedt ultieme energie en geeft een buitenaardse uitstraling met kleuren variërend van glanzend groen tot koele zilvernuances. De nieuwe Limited Edition “Haute Future” by CATRICE biedt de perfecte make-upmatch voor deze look. Met musthaves als Blush Pearls voor subtiele accenten, een iriserende topper als highlighter voor het gezicht en lichaam en Holographic Flakes voor 3D design nagels. Beautyproducten worden sterren uit het heelal – by CATRICE.

catrice haute future collage

In de collectie zitten baked eyeshadows, een holographic eyeliner, een iridescent topper, blush pearls, iridescent lip colours, ultimate nail laquers en holographic flakes. Haute Future by CATRICE is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten kosten tussen de € 3,59 en € 3,99.

HEMA 3D Printen

hema3dprinten

De wereld van 3D printen is spannend en nieuw. Wij zijn allemaal gewend om tekst en beeld te printen op onze printers; dat is 2D printen. Maar veel mooier is het natuurlijk, als je een uniek en tastbaar product kunt printen dat je ook écht kan gebruiken. Dat kan tegenwoordig, door de ontwikkeling van 3D printers! En aangezien een 3D printer in heel veel verschillende materialen kan printen, zijn de mogelijkheden eindeloos. De techniek om dit te doen is kostbaar, maar wordt steeds voordeliger.

3dtelefoonhoes

HEMA maakt het dagelijkse leven leuker en makkelijker. Bij HEMA koop je namelijk unieke producten, die nét even wat anders zijn. Best logisch dus, dat HEMA ook 3D geprinte producten gaat aanbieden. De stylistes van HEMA hebben een mooie reeks ontwerpen voor je klaar staan. Dit wordt jouw ontwerp door er je eigen naam of tekst aan toe te voegen. Dat betekent: een uniek ontwerp waarvan maar één print wordt gemaakt: jouw print.

Je kunt nu telefoonhoesjes, armbandjes en kettinkjes laten 3D printen. Wat vind je van mijn ontwerp voor mijn telefoon? Bestellen of niet?

Didi Magazine

Een van mijn favoriete winkels is toch wel Didi, ik heb veel kledingstukken in de kast hangen. Didi brengt dit voorjaar het eerste nummer van haar splinternieuwe magazine uit! Het magazine Early Spring Stories zit boordevol inspiratie, kledingtips en biedt een kijkje achter de schermen bij Didi. Nestel je op een fijne plek met een kop thee en laat je verrassen door Didi! Klik op de afbeelding om het magazine online te bekijken.

didimagazine

 Tot zover de recente persberichten can CATRICE, HEMA en DIDI. Zit er iets bij dat je interessant vindt?

ondertekening