En dan is het zondag, aan het einde van week 11. Na volgende week is het eerste kwartaal van 2014 alweer voorbij! Jeez, time flies when you’re having fun. Benieuwd naar wat ik deze week heb meegemaakt?

Gezien: Het eerste deel van de serie The Pacific. Een serie over drie Amerikaanse mariniers die in de tweede wereldoorlog in de Pacific strijden. Van de makers van Band of Brothers. De eerste aflevering was interessant en ik ben wel benieuwd naar de overige 9 delen.

Verder heb ik op Netflix nog eens de eerste aflevering van de serie Lost gekeken. Die serie heb ik toen trouw gevolgd en ik denk dat ik ‘m nog eens ga kijken. Misschien vallen dan nog wat puzzelstukjes in elkaar, want ik kan met herinneren dat de ontknoping niet echt bevredigend was. En laat ik Pretty Little Liars niet vergeten; de eerste twee seizoenen heb ik nu helemaal gekeken.

Gelezen: niks bijzonders

Gehoord: het liedje ‘Calm After The Storm’ waarmee Ilse Delange en Waylon samen als duo ‘The Common Linnets’ naar het Eurovisie Songfestival gaan. Ik weet het niet, het klinkt saai, er zit niks spannends in. Daarentegen vond ik ‘Birds’ van Anouk in het begin ook helemaal niks, dus het kan nog verkeren. Ben benieuwd hoe ze ’t gaan doen in Kopenhagen.

thecommonlinnets

Bron afbeelding

Gedaan: vrijdag had ik plotseling zin om naar Primark te gaan. Had een berichtje op Facebook gezet en rond 18:45 zat ik met twee nichtjes in de auto op weg naar Eindhoven. Ik heb daar een leuke trenchcoat gekocht die bij nader inzien toch een maatje te klein is. Hij zit mij te krap bij de bovenarmen. Misschien wil iemand ‘m overnemen? Het is maat 44 en hij kostte € 31,- Als niemand ‘m wil breng ik ‘m binnenkort terug. Of heb jij ‘m in een maatje te groot en wil je ruilen?

Gegeten: vanmorgen zijn we met de familie gaan ontbijten bij Brasserie Murphy’s in Sittard. Mijn vader was met carnaval jarig, dus dat was geen handig tijdstip voor een feestje. Na het eten hebben we nog een uurtje op ’t terras gezeten bij Ich en Dich; gezellig! Stom genoeg ben ik helemaal vergeten om foto’s te maken 🙁

Gedronken: niks bijzonders

Gedacht: op wie moet ik gaan stemmen aanstaande woensdag?! :-S

Gelukkig: was het heerlijk weer deze week, alhoewel het zaterdag wel weer vies koud was, te koud voor een zomerjas :'(

Gelachen: een collega liet me deze week een filmpje zien van Regular Ordinary Swedish Meal Time; een paar jongens die Zweedse gerechten klaarmaken, maar dat op hun eigen manier, met veel gooi- en smijtwerk. In het Swenglish. Als je in de juiste stemming bent is het hilarisch! 😀

Geërgerd: nergens aan voor zover ik me kan herinneren, behalve misschien te trage verkeersdeelnemers.

Gewenst: lekker voorjaarsweer. En op 1 dag na het ik dat gekregen ook, goed he? 😉

Gekocht: een paar accessoires voor mijn camera, bij miniinthebox. Kreeg vandaag een mailtje dat de spullen onderweg zijn, dus vanaf woensdag ga ik de trackingcode in de gaten houden!

Geklikt: van alles, ben vooral benieuwd naar hoe Spritz, een nieuwe techniek waarmee je heel snel moet kunnen lezen, in de praktijk gaat werken.

Deze week heb je op debbieschrijft.nl kunnen lezen:

Vers van de Pers: Catrice, Hema en Didi [03-2014]
Zou jij willen ‘spritzen’?
Luna enjoyed the sun

ondertekening

P.S. wil je niks missen? Volg me dan via Facebook.

♥ Bloglovin’
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest