Bij Patty van prettybeautyland.nl won ik laatst een pakketje van de webshop WatMaaktJeMooi.nl. Ik kreeg de spulletjes bij de fotografieworkshop mee naar huis en ik zal jullie vandaag laten zien wat er allemaal voor heerlijks bij zit. Nieuwsgierig?

totaal

WatMaaktJeMooi.nl is de webshop van Jeannette. Toen zij een aantal jaren geleden in een winkeltje in Londen allerlei zelfgemaakte verzorgingsproducten tegenkwam, was ze verkocht. Zo’n mooie producten, die wilde ze ook in Nederland verkopen:

Ik heb zorgvuldig geselecteerd op puur handgemaakte producten die absoluut niet op dieren zijn getest. Natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën, verzorgende boters, kruiden, maar ook groenten en fruit vormen de basis, allemaal goodies die weldadig zijn voor lichaam en geest. Tevens word je ook helemaal vrolijk van de oogstrelende producten!

Ik ontving een doosje met 5 producten:

  1. Whipped Body Butter – Alien (€ 8,95)
  2. Solid Sugar Scrub – Lime & Coconut (€ 4,95)
  3. Honey Suckle Facial Scrub & Cleanser (€ 5,95)
  4. Double Cream Cupcake Bubblebar (€ 5,50)
  5. Sleezy Orange Flowerpot – Appel en Roos

Whipped Body Butter in de geur Alien

“Een rijke dikke luchtige opgeklopte huidverzorger gemaakt van pure sheaboter en cacaoboter”.


Deze body butter heb ik al gebruikt en ik vind ‘m héérlijk! Hij heeft een super zachte en luchtige structuur en smeert heel fijn uit. De geur is niet te overheersend en dat vind ik erg prettig.

Solid Sugar Scrub in de geur Lime & Coconut

“De Lime & coconut sugar scrub bar is een perfect product om dode huidcellen te verwijderen, door de toegevoegde cacaoboter en cocosolie blijft er een verzorgend laagje achter op je huid na het scrubben.”

Deze sugar scrub heb ik nog niet gebruikt. De geur van dit product vind ik erg sterk, daarbij houd ik absoluut niet van de geur van kokos. Ik zal ‘m wel een kans geven. Hopelijk ruikt hij niet meer zo sterk als er water bij komt?

Facial Scrub & Cleanser in de geur Honey Suckle

“Deze reiniger heeft een samenstelling met vele voordelen, ten eerste bevat het kaolinklei die zorgt voor het onttrekken van onzuiverheden en gifstoffen. Het honingpoeder heeft antiseptische en antibacterieële eigenschappen, het is ook een bevochtigingsmiddel voor de huid, die het vermogen heeft vocht aan te trekken en vast te houden. Voor het scrub effect bevat de reiniger hele fijne suikerkorrels wat er voor zorgt dat je op een zachte wijze de dode huidcellen verwijdert tijdens het reinigen.”

honeysuckle

Deze reiniger ruikt heel zoet, maar wel op een lekkere manier. Ik heb ‘m tot nu toe pas 1 keer gebruikt. Ik gebruik gewoon niet meer zo vaak een scrub sinds ik mijn gezicht iedere dag met de Clarisonic reinig.

Double Cream Cupcake Bubblebar

“De bubblebar is een vaste vorm badschuim die bestaat voornamelijk uit natuurlijke bestanddelen. Extra toegevoegd voor een lekkere zachte huid zijn cacaoboter en amandelolie. Double cream cupcake is een zoete geur die bestaat uit topnoten van boter en honing en die leidt tot een hart van vanille, kokosnoot, en karamel. De basisnoot is walnoot, zacht hout, amber, muskus en tonka.”

bubblebar

Deze bubblebar moet ik nog uitproberen. Je moet ‘m verkruimelen onder de lopende kraan, dus met 1x gebruiken is hij op denk ik?

Sleezy Orange Flowerpot in de geur Appel en Roos

“Boordevol verzorgende ingrediënten voor een verzorgend badmoment! Sheaboter, Cacaoboter en zoete amandelolie zorgen voor een gevoede zachte huid. Sleezy Orange is een combinatie van citrus en lelietjes geur, zacht en fris.”

Een bruisend badproduct. Aangezien ik niet zo vaak in bad ga, zal ik deze denk ik gaan gebruiken als voetbadje!

Ik heb nog niet alle producten kunnen uitproberen, maar ze lijken me allemaal erg fijn. Het is erg leuk om via zo’n winactie weer nieuwe webshops te ontdekken. Fijne producten die je voor een fijne prijs in huis kunt halen. Voor jezelf of om cadeau te doen. Kunnen ze de concurrentie aan met de producten van bijvoorbeeld Lush? Qua prijs zijn ze in ieder geval wel een stuk voordeliger.

Kende jij de webshop WatMaaktJeMooi.nl al?

ondertekening

 

P.S. vind je dit een informatief artikel? Volg me dan via Bloglovin’!

♥ Facebook
♥ Twitter
♥ Instagram
♥ Pinterest